7.1.2009

Pelimies on outo mies?

Yksi vakituisessa parisuhteessa ja naimisissa olemisen monista hienoista puolista on se, että voi rauhassa ja avoimesti suhtautua tällaisiin blogeihin terveen huvittuneesti. Vaikka totta puhuen minä en oikeastaan edes kunnolla ymmärrä, mitä sen kirjoittaja oikein ajaa takaa. Ettäkö ainoastaan rikkaat, iskuoppaiden neuvoja orjallisesti seuraavat miehet saavat naisia? Täh? Onko minulta nyt mennyt jokin ohi? Saman ajattelutavan mukaan ainoastaan Cosmopolitanin neuvoja orjallisesti seuraavat naiset saavat miehiä.

Tietenkin voisin hermostua blogin ihmeellisen vanhakantaisista asenteista, sen räikeästä seksismistä tai yksiviivaisesta ajattelutavasta (assarilta apua pyytävä nätti opiskelija haluaa automaattisesti seksiä, just joo), mutta enpä taida. Kokemus on opettanut, että paras tapa suhtautua tämänlaisiin juttuihin on joko olla kiinnittämättä niihin mitään huomiota tai käyttää niitä aivojumppana.

Joku kaunis päivä varmaan tapaan jonkun näistä "pelureista" oikeassa elämässä ja hän voi sitten selittää minulle yksityiskohtaisesti, miten näiden iskujuttujen pitäisi toimia. Koska ehkä minulla on jokin luontainen pelimies-immuniteetti tai ehkä minulla vain on sen verran itsekunnioitusta että "huora", "lehmä", "lutka" ja "narttu" -sanoja käyttävät miehet ovat aina olleet minulle automaattisesti ilmaa.

Ja onneksi mahdollisimman ei-pelurin kanssa naimisissa olevan naisen ei todellakaan enää tarvitse miettiä tällaisia asioita.

3 kommenttia:

 1. Tiitu20:40

  Ihmisten esineellistäminen on kurjaa ja sitähän tuo juuri on.

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on. Mutta se on jotenkin noloa ja vähän säälittävääkin. Jos näillä "pelimiehillä" on kerta niin hyvä itsetunto ja he ovat muka niin alfa-uroksia että saavat naisen kuin naisen, niin miksi monet heistä käyttävät niin paljon energiaa haukkuakseen niitä naisia, jotka eivät lankea heidän pauloihinsa?

  Ei tätä asiaa pitäisi miettiä liikaa, alkaa päätä särkeä. Kuten sanoin, onneksi ei tarvitse huolehtia tuollaisista tyypeistä oikeassa elämässä.

  VastaaPoista
 3. Ehdin vihdoinkin tsekkaamaan blogisi ja laitoin sen heti suosikkeihini. :-) Toisinaan on mukava seurata ihan viihteen kannalta tuollaisia blogeja ja telkkasarjojakin. Samaan aikaan kiitän kuitenkin onneani siitä, että olen itse tasapainoisessa parisuhteessa, eikä minun oikeasti tarvi miettiä tuollaisia asioita. :-D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails