20.1.2009

Spotify

Kuten monet muut ovat jo todenneet, Spotify on aivan ylivertainen tapa kuunnella ja jakaa musiikkia. Minulla on vain valitettavasti sen suhteen yksi ongelma, eli en saa ladattua sitä työkoneelleni. Spotifyn pitäisi pikimmiten kehittää myös selaimella toimiva versio. Koska kotimme musiikkitapetti on ensisijaisesti Karhumiehen hallussa ja työpaikka on ainoa paikka, jossa yleensä kuuntelen musiikkia tietokoneelta, tämä valitettavasti vähentää käyttöäni huomattavasti.
Tämä ei ole silti estänyt minua kokoamasta paria hauskaa soittolistaa, jonne kaikki halukkaat voivat mennä heittelemään musiikkisuosituksiaan. Ensimmäinen on uusi versio Deezerissä käyttämästäni "When I Was a Kid" -listasta, jonne olen koonnut lapsuuteni ja nuoruuteni musiikkitapettia. Häröä kamaa luvassa. Mukana myös pari lapsuuden TV-sarjan lyömätöntä tunnaria. Sinne vaan fiilistelemään, kaikki 1970-80 lukujen taitteessa syntyneet!

Toinen on sitten yleisluontoisempi "Anzi"-lista, jonne olen koonnut omia suosikkejani ja jonne voi käydä tiputtelemassa suosituksia. Uutta musiikkia otetaan aina mielellään vastaan!

Koska käytän Spotifyn ilmaisversiota, jonne sain kutsun kärsivällisesti jonottamalla, ei minulla ole tällä hetkellä kutsuja jaettavana. Ehkä saan niitä jossain vaiheessa, en ole ihan varma miten ilmaisversion käyttäjille annetaan noita kutsuja.

4 kommenttia:

 1. Jee näitä ehdinkin jo kaipaamaan !

  Olin jonossa ja sain kutsun sekä itse saitilta että jaiku-kaverilta. Ilmaistililleni tipahti yllättäen 10 kutsua jotka on jo kaikki avokätisesti jaettu, uusia odotellessa.

  Joku on laittanut lisää riemastuttavaa tavaraa jaetulle listalleni ; harmittaa vain etten tiedä kuka laittaa mitä. Toivelistalle menisi siis jonkinlainen mahdollisuus kertoa terveisiä listalla ?

  http://open.spotify.com/user/maurelita/playlist/2cgpBGSPoWBT3nJ97BU5Uk

  Laitan sulle vinkkiä kun tulee minulta musaa, vaikka varmaan arvaatkin mistä ranskalaista rokkia ilmaantuu... =)

  VastaaPoista
 2. Minulta on ainakin tullut listan kaksi viimeisintä biisiä.

  Tuo terveisten kertominen olisi kyllä hyvä juttu. Toisaalta, yllätysmomentti säilyy tässä aika hyvin. :-)

  VastaaPoista
 3. Kumma juttu, jotkut biisit ovat viininpunaisia ja "this track is not available in France". Onneksi ei kovin monet, Deezer alkoi meinaan siitä syystä tökkiä pahasti.

  Ainoa puuttuva suosikkini on Franz Ferdinand, mutta ostan kyllä uuden heti kun ilmestyy ei nou hätä.

  VastaaPoista
 4. Mulla sama juttu, jotkut laittamistasi biiseistä ovat saatavilla vain Ranskassa. Mutta Prisonerin tunnaria voin kuunnella!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails