19.1.2009

Vakka on kantensa valinnut

Kaikkien suomalaisten kotiäitien pyyteetön esitaistelija Nina Mikkonen on taas osoittanut, kuinka hyvin hän ja miehensä Timo T.A. oikein sopivatkaan yhteen. Lastentarhoja verrataan Natsi-Saksaan ja lasten (ja sitä kautta myös naisten) paikka on kotona.

Jaksan kerta toisensa jälkeen hämmästellä tämän naisen räikeää tekopyhyyttä. Hän puhuu perheestä Jumalan määräämänä täydellisen onnen tyyssijana, jota ei kenenkään ihmisen tulisi hajottaa. Kuitenkin hänen oma perheensä sai alkunsa siitä, kun hän itse hajotti toisen naisen avioliiton. Niinkö pyhä ja tavoittelemisen arvoinen se perhe on, että sen saamiseksi ovat kaikki keinot sallittuja?

Jos hän ja hänen miehensä haluavat kasvattaa lapsistaan epäsosiaalisia, luutuneita arvoja kannattavia mamiksia, niin siitä vaan. Minä en heidän oppejaan tule kuitenkaan seuraamaan.

EDIT: Nina Mikkosen vaahtoamista voi katsoa täältä noin 13:nnen minuutin kieppeiltä alkaen.

1 kommentti:

  1. EI VOI OLLA TOTTA ! Mikä tuo on olevinaan ? Minä kun aina vaahtoan miten hienosti asiat ovat Suomessa, lapselle taataan hoitopaikka, niissä on ihanan oloista ja leikitään ulkona kurahaalareissa eikä olla niuhoja kuten joissain muissa maissa joissa opetellaan kaunokirjoituskoukeroita jo 5vee....

    Iiiiiiiiiiiiiik.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails