5.2.2009

Hauskuus loppui

Tänään meille tuli töissä ilmoitus, että surffailu isolla osalla muuhun kuin työhön liittyvistä nettisivuista kielletään. Hei, hei Facebook, Ilta-Sanomien kotisivu, kaikkien TV-kanavien sivut, Deezer ja radiokanavien sivut!

Mikä kamalinta, hei hei Blogger! Pääsen lukemaan blogiani ja kommentoimaan siihen, mutta en pääse päivittämään sitä. Ei siis enää mitään keskellä päivää heitettyjä pitkiä mietintöjä. Nyt pitää aina odottaa kärsivällisesti iltaan.

Kaksi lukijaani ovat tästä varmaan aivan järkyttyneitä. ;-)

6 kommenttia:

 1. aijai. Meillä vähän samanlainen tilanne töissä. Hiukan ensin ihmettelin miksei kukaan surffaa "henkilökunnan" koneilla tauoilla. No tyly totuushan selvisi kun kokeilin, 10 linkinkistä vain kahteen pääsi....??

  Onneksi on mukava työ kaveri joka tuo kannettavansa ja mokkulansa mukaan, jos etukäteen on tiedossa että töitä ei juuri ole...

  Tylyä, meillä sitä perustellaan tietoturvalla...

  VastaaPoista
 2. Buaah, olisi kyllä tyly tilanne. Osanottoni. :-(

  VastaaPoista
 3. Auts! On työpaikalla kovat piipussa... :/

  VastaaPoista
 4. Asiasta on nyt herännyt meillä aika voimakas vastarinta ja nämä rajoitukset otetaan uudelleenharkintaan. Onhan se minusta aika naurettavaa, että meiltä ei pääse esim. YLEn sivuille!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi16:42

  Miten voi olla työnantajalle hyödyllinen nettitoimittaja, jos ei sivistä työajalla itseään netin mahdollisuuksista?

  t,
  is

  VastaaPoista
 6. Älä muuta viserrä. Rajoitukset ovat tosiaan aika ylimitoitettuja, esimerkkinä juuri tuo Yleisradio.

  Työkaverini, joiden tehtävänä on seurata muodin ja sisustuksen alojen trendejä, eivät pääse lukemaan aihetta käsitteleviä artikkeleita esimerkiksi New York Timesin sivuilla, koska NYT on nyt blokattu.

  Takaisin kivikaudelle tässä ollaan menty.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails