9.2.2009

When you see her, say a prayer and kiss your heart goodbye

Tuuri kävi ja lippu Madonnan keikalle irtosi tänä aamuna! Kaveri soitti Lippupisteen jonosta ja kertoi, että se ei ollut liikkunut minnekään ainakaan tuntiin. Menin nettiin ja pienen sähläämisen jälkeen pääsin läpi. Nyt on liput sekä itsellä että kahdella kaverilla. Mahtavaa!

Kaikille ei kuitenkaan käynyt yhtä hyvin. Minä jaksan aina ihmetellä tätä toivotonta rävellystä suurten tapahtumien lipunmyynnissä. Olen ostanut lippuja pienten ja keskisuuren suosion omaavien bändien keikoille Tiketistä ja joskus jopa suoraan ovelta, eikä koskaan ole ollut mitään vaikeuksia. Etenkin Tiketin lipunmyynti toimii kuin unelma, suosittujenkin tapahtumien liput on aina saanut sieltä helposti, nopeasti ja ennen kaikkea sujuvasti. Pienen firman etu.

Mutta ans kattoo kun tulee joku isompi tapahtuma, jolloin lipunmyynnin sujuvuus olisi oikeasti tärkeää ja jonka lipunmyynti on Lippupalvelun tai Lippupisteen käsissä. Homma leviää käsiin saman tien. Sitten johtoportaan sedät ja tädit mussuttavat, että kyllä kaikki on oikeasti ihan OK, asiakkaat vaan eivät ole kärsivällisiä. Rakas lukijani W ainakin oli tarpeeksi kärsivällinen, mutta huono tuuri kävi.

Mistä vetoa, ettei Lippupiste ole ottanut tästä tapauksesta millään tavalla opikseen? Ei ottanut Sampo Pankkikaan, ja katsokaa miten sille kävi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails