1.3.2009

Hei, ne menee naimisiin!

Myönnän, minussa asuu pieni rojalisti. Ei sellainen, joka toivoisi Suomen olevan kuningaskunta, mutta sellainen joka aina vähän seurailee muiden maiden kuninkaallisten edesottamuksia. Ja ehdottomasti sellainen, joka parkkeeraa peffansa TV-ruudun ääreen kun televisiosta tulee kuninkaallisia häitä ja hautajaisia.

Ensi kesänä pääsee taas nauttimaan häähumusta kun Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja Daniel Westling menevät naimisiin! Tämä oli ehdottomasti menneen viikon iloisin uutinen! Minä olen aina pitänyt Ruotsin kuninkaallisista ja etenkin Victoriasta. Hän vaikuttaa fiksulta ja miellyttävältä ihmiseltä, joka on kaiken lisäksi kaunis sellaisella helposti lähestyttävällä tavalla. Muistan, miten Victorian sairastaessa anoreksiaa puolustin häntä raivokkaasti eräälle keski-ikäiselle miehelle, joka haukkui häntä heikoksi hienohelmaksi. Mitä sellainen homeinen konservatiiviäijä muka tällaisista asioista tiesi? Ei mitään!

Sydämellisesti onnea Victorialle ja Danielille heidän valitsemallaan tiellä!

1 kommentti:

  1. Juu myönnän myös olevani melkein-rojalisti. Mutta kai se on ihan suvaittavaa tällaisessa presidentti-vetoisessa Suomessa... ;)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails