5.3.2009

Jekyll (ja Hyde)

Siinä missä SubTV:n Pushing Daisies tuo iloa ja aurinkoa tiistai-iltoihin, tuntia aikaisemmin Ylen ykköseltä tuleva Jekyll (ja Hyde) naulitsee television ääreen ja saa veren hyytymään. Mutta niinhän Tohtori Jekyllin ja herra Hyden tarina saa aina.

Muun muassa Rimakauhua ja rakkautta -sarjasta tuttu James Nesbitt tekee loistavan roolisuorituksen tohtori Tom Jackmanina, joka on jo jonkin aikaa huomannut jakavan kehonsa psykopaattisen ja eläimellisen Hyden kanssa. Hydella ei tosin aluksi ole nimeä, ja hän nappaakin nimensä Robert Louis Stevensonin kirjasta. Jackman tekee kaikkensa suojellakseen perhettään Hydelta ja kontrolloidakseen tätä, mutta turhaan. Hyden tunkeutuminen Jackmanin viehättävän vaimon ja suloisten lasten elämään on kuitenkin ongelmista vähäisimpiä, sillä korkeat ja vaikutusvaltaiset tahot ovat aivan äärimmäisen kiinnostuneita molemmista persoonista.

Sarja on kauhua ja jännitystä parhaimmillaan. Tarina, vaikkakin tuttu, on mielenkiintoinen, tapahtumat avautuvat sopivaan tahtiin, jännitys pysyy yllä ja henkilöhahmot ovat kiehtovia ja kiinnostavia. James Nesbittin Hyde on mahtavalla tavalla karmiva. Viikosta toiseen odotan jännityksellä, mitä tapahtuu ja kumpi voittaa. Jackman vai Hyde?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails