31.3.2009

Mies etsii HS:n jätti-ilmoituksella ravintolassa näkemäänsä naista

Viime sunnuntain Helsingin Sanomien kotimaanosastolla ollut ilmoitus on herättänyt kaikenlaista keskustelua ja spekulaatiota. Ilmoitusta on epäilty niin mainostempuksi kuin puhtaaksi vitsiksi.

Oli miten oli, minua tuo ilmoitus hieman karmi. Helsingin Sanomien sunnuntailehden koko sivun ilmoitus maksaa 20 000 euroa. Kuka ihme laittaa tuollaisen summan voidakseen löytää jonkun tyypin, jonka on nähnyt baarissa vilaukselta? Sanat hullu, kyttääjä ja sarjamurhaaja tulevat ensimmäisenä mieleeni.

Minulle tällainen idealisoitu romanttinen ihaileva rakkaus, jossa lähdetään tukka putkella kehittelemään täysin tuntemattomasta ihmisestä vaikka mitä haavekuvia, toimii ainoastaan fiktiossa. Jos silloinkaan. Tosielämässä se on vain tuhoisaa ja hieman karmivaa.

Enkä edes pidä itseäni kyynikkona.

EDIT: Salaperäinen ihailija on venäläinen liikemies. Hänellä on varaa laittaa 20 000 € yhteen ilmoitukseen, mutta ei uskallusta jutella naiselle baarissa? Tässä on koira haudattuna.

2 kommenttia:

  1. Minua taas nauratti tuossa samaisessa tapauksessa seuraava juttu: aihe kirvoitti ihmiset keskustelemaan siitä, onko poninhäntä sopiva baarikampaus naiselle. (Siis mitä ihmettä, who cares!) Suomessa ei ilmeisesti tapahdu juuri nyt mitään, kun tuollaisistakin pitää keskustella.

    VastaaPoista
  2. Tuo ponnarikeskustelu on kyllä aika hauska ja jotenkin absurdi. Kuten sanoit, ketä kiinnostaa! Kaikenlaisiin juttuihin ihmiset jaksaakin takertua!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails