4.4.2009

Dead Space

En ole koskaan ollut mikään kova pelaamaan tietokone- tai konsolipelejä. Muutama vuosi sitten kyllä hurahdin The Sims -peliin, mutta sekin on sittemmin jäänyt. Guitar Hero ja SingStar ovat toki myös omaa luokkaansa, mutta niitä ei voi ihan laskea samaan luokkaan varsinaisten videopelien kanssa.

Viime jouluna Karhumies kuitenkin suostutteli minut ostamaan itselleni joululahjaksi EA Gamesin tuottaman pelin Dead Space. Hän sanoi, että kaltaiseni kauhun ystävä ja Alien-elokuvien ihailija varmaan pitäisi siitä. Niinhän siinä kävi, että peli vei minut kokonaan mukanaan.

Dead Space
on tulevaisuuden avaruusmatkailuun sijoittuva kauhupeli, jossa Isaac-nimisen insinööritaviksen on tuhottava avaruusalukselle pesiytynyt ulkoavaruuden eliö. Tilanteen tekee monimutkaiseksi se, että eliö on muuttanut koko aluksen miehistön verenhimoisiksi hirviöiksi, joista monia ei ihan noin vaan tapetakaan. Niin minä sitten istun sohvalla ohjain hikisissä käsissä, sydän hakaten tuhatta ja sataa ja yritän navigoida Isaacia läpi pimeän, ahdistavan, otuksia kuhisevan, nitisevän ja natisevan avaruusaluksen kohti loppuratkaisua.

Ryhdyin pelaamaan uudestaan pari päivää sitten liian pitkäksi venyneen tauon jälkeen ja nyt olen päättänyt, että pelaaminen lopetetaan illalla viimeistään kello 22. Muuten ei tule yöllä uni silmään. Tosin, täytyyhän tämä saada pelattua loppuun ennen syksyllä ilmestyvää jatko-osaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails