27.4.2009

Paramore

Vahvaa Twilight-antipatiaani vasten tarkasteltuna voisi tykästymistäni Paramore-yhtyeeseen pitää varsin erikoisena juttuna. Tämän pop-punkkia soittavan parikymppisten tennesseeläisten nuorten suosio teini-ikäisten keskuudessa on hyvin vankkaa ja suorastaan villitsevää, kuten Stephenie Meyerin tekeleenkin. Ja onpa heillä kaksi kappaletta Twilight-elokuvan soundtrackillä, mikä heille toki anteeksi suotakoon. Kukaan ei ole täydellinen. ;-)

Paramoressa ja etenkin sen solistissa Hayley Williamsissa on jotain sellaista pirteää ja teeskentelemätöntä energiaa, joka tekee heistä paitsi varmaan loistavan livebändin, myös ilon kuunnella. Biisit eivät ehkä ole kovin syvällisiä tai yllätyksellisiä, mutta niissä on menoa, draivia ja tekemisen iloa. Itse tutustuin bändiin Rock Band 2 -pelin kautta, jolloin energinen "That's What You Get" nousi heti suosikikseni.

En yhtään ihmettelisi, jos kuulisimme Hayley Williamsista paljonkin sitten kun Paramoren aika on ohi. Hänessä vaikuttaa olevan juuri sellainen sekoitus lahjakkuutta ja asennetta, joka voisi viedä hänet vaikka kuinka pitkälle.

Paramore: "Crushcrushcrush"

3 kommenttia:

 1. toi biisi on tosi hyvä;)

  VastaaPoista
 2. Niin onkin, etenkin se kohta jossa Hayley laulaa "Rock and roll baby, don't you know that we're all alone now, give me something to sing about."

  VastaaPoista
 3. Anonyymi15:14

  Ai kamala tota sun Twilight antipatiaa ;O) Viime kesänä Provinssissa bändin nähneenä täytyy sanoa että olisi hyvä jos useammassa bändissä olisi nainen/tyttö laulajana, hyvä meininki!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails