28.4.2009

Siis OMG mitä ne meistä ajattelee!

Helsingin Sanomat uutisoi tänään, miten tyttöjen raju juominen huolestuttaa Britanniassa. Tämä ei tullut minulle minään yllätyksenä, briteille tuo keitto toden totta maistuu. Tämän voi itse kukin havainnoida esimerkiksi Tallinnan-reissulla, jossa halpojen lentojen houkuttelemat brittien sikailevat polttariporukat vievät kuvottavuuden aivan toiselle asteelle. Kadulle sammunut yksinäinen suomalainen ei siinä paljoa paina.


Mutta koska Helsingin Sanomien toimittajakunta koostuu vielä enimmäkseen siitä auttamattoman vanhanaikaisesta joukosta, joka nolaa meidät muut hysteerisellä "mitä ne [kauniit, rohkeat, ihanat, kaikin puolin täydelliset] ulkomaalaiset meistä ajatteleekaan" -nuoleskelullaan, niin pakkohan se oli jutun loppuun laittaa tätä ajattelutapaa myötäilevä kommentti. Ettei vaan hyvänen aika sentään kävisi niin, että jonkun lukijan kansallinen itsetunto vaikka kohoasi tai jotain muuta yhtä kamalaa.

Minuun tämä kaksi tai kolme kertaa viikossa itsensä känniin juovan George Hockeyn kommentti Australiassa tapaamistaan humalaisista suomalaisista ainakin vaikutti viiltävästi. Olen ollut ihan tuskissani koko päivän ja nyt on pakko myöntää, etten voi koskaan mennä Britanniaan. Ihan varmasti ne siellä koko ajan tuijottaisivat minua miettien, että tuossa on taas tuollainen kamala alkoholisti-suomalainen. Mitä siis nyt omalta ördäykseltään ehtisivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails