20.4.2009

SingStar SuomiPop

Myönnetään, fanitan häpeämättömästi kaikenlaisia konsolipelejä, joissa pääsee esiintymään tai muuten vaan osallistumaan pelin kulkuun. GuitarHero, SingStar, RockBand, kaikki tänne vaan. Anzi ottaa skeban käteen, mikrofonin toiseen käteen ja antaa palaa, meni nuotit kohdalleen tai ei.

Niinpä kun ystäväni pyysi minut seuralaisekseen SingStar SuomiPop -pelin pressitilaisuuteen, vastasin että "Totta helvetissä!" ja tein jo valmiiksi mielessäni listan kappaleista, jotka aion kyseisessä tilaisuudessa laulaa korkealta ja kovaa. Lopulta sain laulaa vain kaksi, mutta ne menivät sitäkin paremmin, ainakin omasta mielestäni. Lahjaksi tuli vielä SingStar Summer Party -peli, kaveri sai virallisen pressisetin langattomine mikrofoneineen. Olen kieltämättä hieman kateellinen. ;-)

Minusta tällaisten pelien henkeen kuuluu eräänlainen terve itsensä nolaaminen. Kuka sitä katsoo, menevätkö kaikki Whitney Houstonin alun perin päästämät korkeat äänet ihan kohdilleen, tai osaako valkoinen likka Helsingin Alppilasta räpätä Tone Locin tahtiin (vastaus: ei osaa, ei todellakaan). Joku nuotti ei mene oikein ja kaveri vetää jonkun biisin paremmin, entä sitten? Kunnon koreografia pelastaa tilanteen kuin tilanteen!

2 kommenttia:

  1. Totta! Turhat noloontumiset roskikseen SingStarin kanssa! Minua vaan nyppii juuri SuomiPopin levynkin kanssa että biisejä on ihan luvattoman vähän ja ne on yhdessä illassa vetäisty...ei Joutsenlauluakaan ihan loputtomiin jaksa vetää.

    VastaaPoista
  2. Mutta sitten voi vaihdella levyjä! Parasta on pelata RockBandiä Karhumiehen kanssa, siinä molemmat pääsevät näyttämään kykyjään.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails