15.4.2009

Supernatural, kolmas tuotantokausi

Posti toi tänään kivan paketin, kun Supernaturalin kolmannen tuotantokauden Blu-Ray boksi saapui vihdoin vastaanottavaiseen syliini. Ihanaa!

Joskus nuorena, silloin kun Salaiset Kansiot oli parasta mitä telkkarista tuli, jaksoin katsoa lempijaksojani kuluneilta VHS-nauhoilta yhä uudestaan ja uudestaan. Buffy, vampyyrintappajaa katsoin intensiivisesti monen kuukauden ajan graduani varten. Nykyään energiani ei kuitenkaan enää riitä sellaiseen, ei edes kun kyseessä on lempisarjani. Olen hädin tuskin saanut pidettyä kunnon Supernatural-maratoneja, vaikka se on ollut aikomukseni ja se olisi sarjan laajemman juonikaaren seuraamisen kannalta ihan mielenkiintoistakin puuhaa. Ehkä minun pitäisi hankkia itselleni kunnon flunssa tai vaikka katkaista koipeni, jotta olisi aikaa koomailla sohvalla.

Olen tähän asti pitänyt sarjan kolmatta tuotantokautta sen heikoimpana, mutta ehkä uusintakierros todistaa minun olevan väärässä. Se brittiakka tuskin muuttuu yhtään paremmaksi, vaikka hänen kohtalonsa tiedänkin, mutta muut kauden tapahtumat saattavat näyttäytyä hyvinkin erilaisessa valossa.

Teille, jotka haluatte seurata sarjaa Suomen tahtiin, tiedoksi että kolmas tuotantokausi alkaa Subilla torstaina 23.4. täysin järjettömään kellonaikaan, klo 23:15.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails