9.4.2009

Twilight retards

Faniuteen taipuvaisena ihmisenä, joka silti osaa erottaa tarun ja todellisuuden toisistaan, koen aina suunnatonta myötähäpeää ja kauhunsekaista epäuskoa lukiessani tai kuullessani kaikenlaisista fanien ylilyönneistä.

Jostain kumman syystä maailman huonoin kirja Twilight - Houkutus (luettu on 326 sivua vielä on noin sata jäljellä), todennäköisesti yhtä kelvottomine jatko-osineen on kerännyt ympärilleen tajuttoman fanaattisen fanijoukon. Elokuvaversion miespäätähden Robert Pattinsonin kimppuun hyökätään kadulla ja häneltä pyydetään puremaa kaulaan. Koska Robert Pattinson ja vampyyri Edward Cullenhan ovat sama henkilö. Toinen heistä ei suinkaan ole fiktiivinen, kontrolloiva passiivis-aggressiivinen psykopaatti joka kimaltelee auringossa ja osa lentää.

Mutta ei tässä vielä kaikki. Ilmeisesti negatiivisen mielipiteen ilmaiseminen Twilight-sarjasta voi olla hengenvaarallista puuhaa. Mikäli puoletkaan noista jutuista on totta, niin minun pitää kai kohta kasvattaa silmät selkääni. Sillä mikäli tuo pöydällä makaava tekele ei olisi kirjaston omaisuutta, repisin sen kappaleiksi. Niin kamala se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails