12.5.2009

Euroviisut, hjälp mig!

Minä inhoan Eurovision laulukilpailua. Minä rakastan campia, näen huumoria yliampuvassa roskassa, rakastan musikaaleja ja olen heikkona korneihin teinileffoihin. Mutta Euroviisuja vihaan.

Avauduin tästä viimeksi neljä vuotta sitten, jolloin en ollut katsonut koko kisaa vuosiin. Kun Lordi meni ja putsasi pöydän, olin innoissani. Josko viisuista tulisi sittenkin taas hauskat? Joko niistä voisi taas nauttia kaveriporukassa hölmöyksille nauraen?

Ei, ei voinut. Jos mahdollista, kisasta tuli Lordin voiton jälkeen vielä hirveämmät. Se tajuton rahamäärä mikä niihin käytetään ja se käsittämätön tosikkomaisuus, millä jotkut fanit siihen kisaan suhtautuvat ovat kääntäneet minut koko touhua vastaan.

Myönnän kyllä, että Euroviisuinhoni on osittain ihan puhtaasti periaatteellista, sillä viisufanaatikkojen ärsyttäminen on aika hauskaa puuhaa. :-)

Joskus tosin hyräilen Johnny Logania. Yksin ja hiljaa. Tietenkin. Joku roti, hei!

1 kommentti:

  1. Okei, en katso Euroviisuja juurikaan, eilen tv oli auki kun tämä raina tuli ja kyllä siinä nauru pääsi! Shemale from Sweden, belgialainen Elvis ja bulgarian kirkukaulat olivat aivan kamalaa katsottavaa/kuunneltavaa! Waldo oli siinä seurassa suorastaan loistava..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails