29.5.2009

Janice Dickinson, huippu malli ja huippu kännissä

Kirjoitin tässä taannoin Janice Dickinsonista, tuosta kreisistä entisestä huippumallista jota kohtaan tunnen tietynlaista pelon- ja ihmettelynsekaista ihailua. Nainenhan on ihan seinähullu ja varmaan oikeassa elämässä kamala ämmä, mutta jotenkin omalla tavallaan varsin mahtava tyyppi.


La Dickinson kävi Suomessakin opettamassa Huippumalli Haussa -sarjan tytöille miten hommat mallimaailmassa hoidetaan. Itseltä jäi tuo jakso valitettavasti näkemättä - pitää äkkiä bongata se Nelosen sivuilta - mutta Dickinsonin esiintyminen on herättänyt huomiota Jenkeissä asti. Jezebelin naiset ovat ainakin suunnattoman innoissaan. Ja kukapa ei olisi, Jezebelin linkittämä video on aika huippua katsottavaa!

Suosittelen muuten, että kaikki "Mitä ne ulkomaalaiset meistä ajattelee" -nillittäjät lukevat Jezebelin tekstin kommenttiosion. Vaikka eihän mikään saa niitä rasittavia mäkättäjiä hiljaiseksi.

2 kommenttia:

  1. Mä pidän janicen persoonasta. nykypäivän mallien pitäisi ottaa jonkinlaisia vaikutteita hänestä... En tarkoita, että aineita pitäisi vetää... Mun mielessä missit ja mallit ovat vaan tänä päivänä vaan maailman rauhan toivetteilijoita. Persoonallisuutta kehiin!

    VastaaPoista
  2. Mikael: Totta, nykypäivän mallit ovat kovin persoonattomia tapauksia. Toki ymmärrän, että Dickinsonin kaltaisen ihmisen kanssa työskenteleminen voi olla todella kamalaa. Mutta se, että on ammattitaitoinen ihminen joka osaa työnsä, ei tarkoita että olisi persoonaton tylsimys.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails