29.5.2009

My Bloody Valentine 3D

Ensinnäkin täytyy sanoa, että olipa mukavaa olla elokuvissa myöhään illalla yksin koulunpäättäjäisviikonloppuna. Sali ei ollut kovin täynnä, mutta kuitenkin sopivan täynnä jotta katsomiseen syntyi tunnelmaa.

Olen odottanut tätä elokuvaa jo useampia kuukausia. Olen lukenut siitä melko kehuvia arvosteluja, katsojien positiivisia arvioita sekä elokuvan tekijöiden myönteisiä juttuja. Rakastan kauhua lajityyppinä ja vaikka sen alalaji slasher ei ole ihan aina minun juttuni, niin kyllä pieni suolenpätkien lentely ja veribaletti on aina joskus paikallaan. Ja hei, Jensen Ackles valkokankaalla. Ei kai tarvitse sanoa enempää?

Minä pidin tästä elokuvasta erittäin paljon. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa tämän lajityypin elokuva, jonka aikana huomasin oikeasti kiinnostuvani henkilöhahmoista ja tarinasta. He eivät olleet vain typeriä uhreja, vaan persoonia ja täysiverisiä henkilöitä. Itse kauhuosuus ei elokuvassa ollut niin hyvin esillä, en varsinaisesti pelännyt elokuvan aikana kertaakaan. Sen sijaan 3D-efektejä käytettiin hyvin hyödyksi, muissakin kuin murhakohtauksissa. Elokuva menettää varmaan paljon tehoja kaksiulotteisena, tosin tietääkseni DVD-julkaisussa on mukana molemmat versiot ja 3D-rillit kaupanpäällisiksi.


Jensen Acklesin työtä oli ilo katsella. Hän oikeasti oli Tom, vaikeuksineen ja ongelmineen. Hän oli Tomina juuri sopivan ahdistunut ja pahoinvoiva, jotta häntä kohtaan tunsi sympatiaa, mutta silti tarpeeksi omituinen jotta hänen aikeitaan hieman epäili koko ajan. Ja hitto vie kamera rakastaa sitä miestä! Etenkin kolmiulotteisena. :-) Pidin myös Jaime Kingin esittämästä Sarahista, joka ei alistunut kohtaloonsa.

Kaiken kaikkiaan My Bloody Valentine 3D oli minusta hyvä elokuva, jonka haluan hankkia omaan hyllyyni. Suosittelen ennakkoluulottomille kauhun ystäville.

2 kommenttia:

  1. No tää menee takuulla katsomaan heti!!

    VastaaPoista
  2. Suosittelen. Vaikka Hesarin ja muiden medioiden kriitikot ovat tämän tyrmänneet, niin minusta tämä on oikeasti näkemisen arvoinen kauhuttelu.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails