9.5.2009

On vain kaksi tapaa harrastaa seksiä

Tuli sitten taas tänä aamuna saatua lisätodisteita siitä, miten ihmiset ovat idiootteja. Klamydia ja kuppa jylläävät sukupuolitautitilastoissa. Kondomia ei käytetä, kuka mistä mikin syystä. Ainoa hyväksyttävä syy siihen, että se kondomi jää yöpöydän laatikkoon seksin aikana on yhdistelmä vakituista parisuhdetta ja jotain muuta ehkäisykeinoa. Tai sitten, jos yritetään oikeasti lisääntyä. Kaikki muut syyt ovat tekosyitä ja ihmisen omaa laiskuutta sekä itsekunnioituksen puutetta.

"Mutku me vaan oltiin niin kännissä." Pötypuhetta. Humala ei koskaan oikeuta typeriä tekoja, varsinkaan mitä tulee seksiin. Eri asia on, jos on sammunut ja kumppani ei sitä kunnioita. Mutta silloin onkin kyseessä raiskaus.

"Se tuntuu paremmalta ilman kortsua." Seli, seli. Virtsaaminen tuntuu paremmalta kun se ei kirvele. Ja rakkulat tuolla alhaalla eivät nekään tunnu kivalta.

Myönnetään, oma seksuaalihistoriani koostuu yhden käden sormilla laskettavasta määrästä kumppaneita ja ainoastaan yhdestä varsinaisesta parisuhteesta, eli en kuulu varsinaisesti mihinkään riskiryhmään. Mutta nekin pari pre-Karhumies kokemusta olisivat voineet johtaa sukupuolitautien poliklinikalle, aborttiklinikalle tai hautausmaalle, mikäli oma itsekunnioitukseni ei olisi ollut kännissäkin kohdallaan.

Tytöt ja pojat, kuunnelkaa Sleepy Sleepersiä. He se aikoinaan parhaiten sanoivat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails