8.5.2009

Supernatural uusintakatselu

Television Without Pityn Supernatural-foorumilaiset ovat järjestämässä kesäksi Supernaturalin kaikkien tähän mennessä näytettyjen neljän kauden uusintakatselukierrosta. Ideana on katsoa pitkääkin pitemmän kesätauon aikana koko sarja alusta tähän hetkeen asti, kolme jaksoa viikossa.

Olen itse aika huono uusintakatselija. En enää harrasta samanlaisia maratoneja kuin nuorempana ja lempisarjastanikin olen nähnyt suurimman osan jaksoista vain kerran. Mutta tähän aion mennä mukaan, kunhan saan Karhumiehen serkulta takaisin ekan kauden DVD-boksini. Palan innosta nähdä, miten sarjan suurempi tarinakaari avautuu näiden neljän kauden aikana.

Todennäköisesti en jaksa keskustella jaksoista TWoPin foorumeilla niiden hysteerikkojen kanssa, jotka ylianalysoivat kaiken ja viettävät todennäköisesti suurimman osan ajasta itkien sitä, miksei sarja voi olla täsmälleen samanlainen kuin mitä se oli ekalla kaudella. Fanit. Hulluja koko sakki.


Niinpä tuon ajatukseni tänne. Tänä kesänä siis luvassa Supernaturalin jokainen jakso Anzin arvioimana. Kolme kertaa viikossa. Tarkistakaa turvavyönne. :-)

2 kommenttia:

  1. Jeejeejeejeejee!!!
    Järkevää kommentointia mun puoleltani, eikö totta. Mutta kun puhe tulee Winhesterin veljeksistä niin ei mun päästä kuulu kuin suhinaa...

    VastaaPoista
  2. Heh. Se olisi kyllä ihan kiva, jos saisi sitten vähän asiasisältöisempäää kommenttia niihin jaksojen arvioihin. :-) Tai selostuksiin, katsotaan nyt kumpia siitä tulee.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails