26.6.2009

Lepää rauhassa, Michael Jackson

Ensin Farrah Fawcett, nyt Michael Jackson.

Michael Jackson oli yksi suurimpia lapsuuden idoleitani, Bad-kasetti oli kovassa kulutuksessa. Vuosiin en ole häntä varsinaisesti fanittanut, mutta aina olen tuntenut tietynlaista etäistä kiinnostusta ja sympatiaa häneen.

Michael Jackson on surullinen esimerkki siitä, mitä hiljaiselle ja ujolle entiselle lapsitähdelle voi käydä kun hänellä ei ole elämässään muuta kuin julkisuus ja vahva tukiverkosto puuttuu.

Jackson on kuitenkin tehnyt kiistattomasti monta maailman legendaarisinta pop-kappaletta, kaikista sekoiluista ja karmivista skandaaleista huolimatta.

Rauha hänen sielulleen.3 kommenttia:

 1. Kaupassa jäin tuijottamaan lööppiä tänä aamuna suu auki. Kummallista, näiden lapsuuden starojen luuli elävän ikuisesti. Michaelin vanhemman tuotannon lisäksi fanitan Jackson Fiveä.

  Michaelilla oli kyllä todella surullinen elämä.

  VastaaPoista
 2. Aika kamalaa :/

  Toivoisinpa että nyt vihdoin hänen kuolemansa jälkeen voitaisiin keskittyä niihin positiivisiin puoliin eikä kaikkeen negatiiviseen mikä aina Michaeliin yhdistetään...

  VastaaPoista
 3. Jacksonin kuolemaa on vielä aika vaikea tajuta. Jotenkin hän on ollut aina läsnä omassa elämässä, tavalla tai toisella ja nyt hän on poissa. Uskomatonta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails