11.6.2009

Rokkarille morsian II

Pelimiehistä ja ällöttävästä esineellistämisestä puheenollen...


Noloista salaisista paheistani se kaikista noloin, vaan ei suinkaan salaisin, on varmasti Rokkarille morsian. En yleensä voi sietää tosi-tv:tä, mutta viime kesänä jäin täysin koukkuun Bret Michaelsin kamalaan peruukkiin ja sitä tavoitteleviin sekoileviin, kiroileviin ja kieroileviin mimmeihin. Väärä tyttö voitti mielestäni, vaikka Jes olikin kaikista oikeasti sympaattisin ja täysjärkisin. Mutta kakkoseksi jäänyt Heather oli tietyllä tavalla suosikkini.

Toinen kausi alkoi viime sunnuntaina Subilla ja meno näyttää jatkuvan entistä sekopäisempänä. Mikäli mahdollista, taloon on saatu vielä vähemmällä omanarvontunnolla varustettuja, vielä huonotapaisempia ja vielä hullumpia naisia teeskentelemään, että he ovat etsimässä rakkautta. Bret Michaels puolestaan saa lisää tissejä tuijoteltavakseen ja pitää paikalliset sukupuolitautien poliklinikat täystyöllistettyinä.


Pieni ääni pääni sisällä sanoo, että minun pitäisi tuntea suunnatonta paheksuntaa siitä, missä valossa sarjan naiset esitetään. Asetelma, jossa parikymppiset nuoret naiset tavoittelevat hampaat irvessä kulahtaneen ja rupsahtaneen eilispäivän keskinkertaisen rokkarin suosiota, on räikeän ja häpeämättömän seksistinen.

Mutta minun mielestäni kun tässä sarjassa Bret Michaels esiintyy vähintään yhtä naurettavassa ja säälittävässä valossa kuin hänestä kilpailevat naisetkin. Hän vielä yrittää niin vilpittömästi vakuutella yleisölle, että rakkautta tässä ollaan etsimässä. Juuri sitä, Bret. Eikä lisää levymyyntiä. Tämän takia tämä ohjelma jaksaa viihdyttää minua niin suunnattomasti.

Lisäksi se saa minut tuntemaan itseni paremmaksi ihmiseksi. Koska minä, täydellisyyden ruumiillistuma, en ainakaan ole tuollainen limainen, sekoileva, ryyppäävä mielenterveystapaus. :-)

Eikä alla oleva klippi lakkaa naurattamasta. Bret Michaels saa tämän vuoden Tony-gaalassa laskeutuvasta lavasteesta päähänsä:

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10:14

  Et ole yksin. Pupulihavisto seuraa tätä myös ja minä! Se on niin noloa katsottavaa mutta pahuksen koukuttavaa. Minua ei naisten tällä tavalla kuvaaminen haittaa tässä tapauksessa sillä nämä ovat ilmiselvästi omaa etuaan tavoittelemassa, tyrkkyjä tai muuten vaan bimboja, joten antaa mennä vaan. Bretille meinasi käydä tosi huonosti sen lavan kanssa, se oli aika hurjan näköistä...

  VastaaPoista
 2. Olihan se hurjan näköistä. Mutta silti aika huvittavaa.

  Mutta ne asiat, mitä Bret Michaels kertoo yksityiselämästään eivät aina ole niin huvittavia. Esim. tätä minä en olisi halunnut tietää:

  http://perezhilton.com/2009-06-11-bret-michaels-endangers-his-life-for-sex

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails