12.6.2009

She don't give a damn about her bad reputation

Kristen Stewart, joka tällä hetkellä tienaa vuokrarahoja esittämällä läheisriippuvaista vätystä siinä yhdessä vampyyripelleilysaagassa, esittää myös ensi vuonna erikoislaatuista teinityttöä.


Vaan ei aivan ketä tahansa, sillä Stewart on palkattu Joan Jettiksi tulevaan The Runaways-yhtyeestä kertovaan elokuvaan.

The Runaways on yksi parhaimmista tyttöbändeistä ikinä, ja bändeistä ylipäätään, ja Joan Jett on yksi maailman ihailtavimmista naisista. Odotan mielenkiinnolla, millainen elokuva heidän mielenkiintoisista ja välillä traagisistakin vaiheista saadaan aikaan.

Tiedän ihmisiä, jotka varmasti pahastuvat siitä, että puhtoiselta vaikuttava Stewart vetää ylleen rokkimimmin vermeet, ottaa kitaran käteen ja painuu lavalle laulamaan seksistä ja alkoholista. Heille voi vaan sanoa, että "...a girl can do what she wants to do and that's what I'm gonna do. An' I don't give a damn ' bout my bad reputation..."

Kuva ja uutinen via Jezebel.

5 kommenttia:

 1. Mä niin en pidä Kristenistä... Jos jo tuossa iässä on läpeensä kyllästynyt suosioonsa ja paparazzien stalkkaamiseen niin on väärällä alalla. Unohtaisi leffoissa näyttelemisen ja siirtyisi vaikka teatteriin. Neidin keskisormen näyttely on jo niin kulunutta...Ei sitä tarvitse aina hymyillä ja henk.koht.elämä on ihan suotavaa mutta joka ikisessä kuvassa tätä sitruunanaamaa tarjoava neiti on niin väärällä alalla ettei mitään rajaa..

  VastaaPoista
 2. Minä en oikein välittänyt Stewartista Twilightissa. Niin kankeata näyttelyä että. Muualla en ole tytsyä sitten nähnytkään, joten kunnollista mielipidettä ihmisestä ei ole päässyt syntymään.

  Joan Jett on kyllä rankka mimmi. Vähän kyllä jännittää, miten Stewart vetää sellaisen roolin. Looking forward to that anyway :)

  VastaaPoista
 3. Mikaela: Miten tämä käytös sitten eroaa tästä hänen vastanäyttelijästään Robert Pattinsonista? Jätkähän on antanut jopa haastatteluja joissa hän kommentoi hulluja faneja, haukkuu roolihahmoaan ja kulkee jatkuvasti ympäriinsä sellainen "mä olen liian hyvä tällaiselle" -ilme naamalla. Puhumattakaan Angelina Joliesta ja Brad Pittistä, joista kumpikaan ei suostu enää edes antamaan haastatteluja punaisella matolla.

  Paivi: Bella Swania ja Stephenie Meyerin tekstiä voi siis näytellä jotenkin muulla tavalla kuin kankeasti? Enpä olisi arvannut.

  Minä olen nähnyt Stewartin viimeksi Panic Room -elokuvassa ja siitä on sen verran kauan etten osaa sanoa hänestä näyttelijänä juuta enkä jaata. Mutta jos tajuaa jo nuorena että Hollywoodin tähtikultti on syvältä ja haluaa ksekittyä duuniinsa, niin siitä ei pisteet minun silmissäni ainakaan vähene.

  VastaaPoista
 4. Tjaa-ah, tiedä häntä. Minua vaan otti todella päähän katsoa viimeisintä palkinto-gaalaa missä neito oli, Pattinsonin ja Lautnerin, kanssa lavalla esittelemässä pätkää. Pojat hymyilivät leveästi ja vetivät juonnon ammattimaisesti kotiin, tämä Kristen mutisi jotain ja tuijotteli lattiaan. Ehkä hän on sitten ujo mutta se esitys oli suorastaan noloa..

  VastaaPoista
 5. Jos Kristen seisoi jätkien välissä, niin todennäköisesti hän vältteli sitä Twitardien rakennuttamaa tuhoajarobottia joka aktivoituu katsekontaktista ja terminoi kaikki naiset poikien ympäriltä kilometrin säteellä.

  Arvaan ma.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails