14.6.2009

Sunday is my fun day

Aina välillä tajuaa sunnuntai-iltana viettäneensä melko hienon viikonlopun. Kävimme eilen melko spontaanisti kaverin kanssa kahvilla Lenin-puistossa, tuossa Alppilan salatussa helmessä. Kun Alppipuisto on aivan täyteen ammuttu, Lenin-puistossa on tilaa olla ja hengailla. Joskus on hyvä olla paikallinen.

Myöhemmin roikuimme meillä ja illalla tie vei toisen kaverin syntymäpäiväjuhlille Tauno Palo -puiston viereen, josta käsin ihailimme Helsingin yllä riehunutta upeaa myrskyä ja lähdimme kiertämään Kallion baareja. Miltä kuulostaa Bar Relaxin? Ummetuslääkkeeltä, eikö? Se on oikeasti aika mukava ja siisti paikka, iso olut 2,50 euroa. Suosittelen.

Sunnuntaiaamuna heräsin kymmeneltä leipomaan leipiä ystäväni baby showeriin, miettien koko ajan että mitä minä oikein olen tekemässä. Ajattelin, että ainoa tapa kokea joku baby shower on krapulassa. Täytetyt leivät olivat loppujen lopuksi melko muhkeita ja erittäin erikoisen näköisiä möhkäleitä, mutta hyviä ja maukkaita.

Ennen baby showeria kävimme kuitenkin Karhumiehen ja kavereiden kanssa aamiaisella Villipuutarha -kahvilassa ja sitä voin todellakin suositella. Paikka on aivan ihana, kaunis ja tunnelmallinen ja aamiainen on runsas, maukas ja kaikin puolin hyvä paketti. Viikonloppuisin tarvitaan pöytävaraus, niin suosittu tämä pieni paikka on.

Eikä siellä baby showerissa niin kamalaa ollut. Itse asiassa se oli vain tavallinen piknik Koffin puistossa jossa onnistuin syömään itseni ähkyyn. Kaveri sai lahjaksi Baby Dior -tutin. En edes tiennyt sellaisia tässä maailmassa olevan, mutta nyt tiedän. Oli kyllä söpö, ja ymmärrän toki että muodin orjaksi tekeminen pitää aloittaa heti. :-D

Nyt olen aivan kuitti ja odotan pääseväni nukkumaan. Huomenna taas töihin kiroamaan sitä, etten pääse päivittämään blogiani tai vastaamaan kommentteihin sieltä. (V*tutuslista ja onnellisuuslista ovat molemmat tulossa. ;-))

3 kommenttia:

 1. Mekin kävimme ennen Leninin-puistossa mutta kyllä se nykyään helteellä on jo melko täynnä. En viitsi edes aloittaa marmatusta siitä miten Alppipuisto on pilattu, vielä 5 vuotta sitten siellä sai hengata ihan rauhassa, nyt on nurmet täynnä teinejä ja pussikaljaa ja jotain kamalaa teknopaskaa soitetaan lavalta nuppi kaakossa, ei hemmetti..

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11:24

  Villipuutarha kiinnostaa! Mennään sinne joskus, jos ei villien poikein kanssa niin siskosten kesken!

  t,
  Eeva

  VastaaPoista
 3. Siskosten kesken olisi hyvä, tämä mun sunnuntainen visiittini jäi valitettavasti vähän lyhyeksi. Olisi kiva viettää siellä enemmän aikaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails