29.6.2009

Tuskainen viikonloppu

On sitten kesäloma aloitettu ryminällä. Tuska-festivaali on ollut jo parin vuoden ajan perinteinen ja hyvä tapa aloittaa kesäloma. Ajankohta on juuri sopiva, siellä näkee kavereita ja siellä on hyvä hengailla. Itse musiikki ei minuun aina niin vetoa, olen kuitenkin melodisemman hevin ja enemmän kevyemmän rockin kuin varsinaisen raskaan metallin fani.

Parasta Tuskassa on kuitenkin se, että sinne tullaan kuuntelemaan musiikkia. Ja koska alueelle saa tuoda omia alkoholijuomia (tölkit ja lasipullot on kielletty), kaikenlainen turha örveltäminen ja muita festareita vaivaava oksettava sekoilu on siellä minimissä. Kukaan ei vedä kossupullollista 15:ssa minuutissa ennen festivaalialueelle tuloa. Eikä sitä edes katsota siellä hyvällä, ne muutamat yleisön joukossa vellovat oksentelijat saivat lähinnä sääliviä katseita osakseen. Kuten allekirjoittanut lauantai-iltana. Hävettää.

Olipa ihanaa herätä tänä aamuna tietäen, ettei tarvitse mennä töihin. Nyt on aikaa pyykätä, hengailla kaupungilla ja mennä leffaan kummipojan kanssa katsomaan Coralinea. Olen lukenut Neil Gaimanin kirjan ja antanut sen joskus kummipojalleni lahjaksikin, joten odotan elokuvaa innolla.

2 kommenttia:

  1. Meillä on myös ollut monta vuotta perinteenä, että jos ei mennä varsinaisesti Tuskaan niin ainakin sinne radan varteen aidan ulkopuolelle picnicille. Siellä voi tavata kavereita ja ihailla upeaa hevikansaa :) ja lisäksi musiikki kuuluu sinnekin. Tänä vuonna perinteinen picnic jäi lauantaina väliin viileän sään takia ja sunnuntaina en yksin viitsinyt sitten lähteä...

    Minusta tuo Tuskan perinne, että omat juomat saa viedä sisälle, on todella loistava. Se todellakin pitää festarin ylllättävänkin siistinä :)

    VastaaPoista
  2. Paivi: Niinpa, kumpa muutkin festarit tajuaisivat tämän. Silloin ehkä pääpiste siirtyisi itse musiikkiin eikä siihen sekoiluun. Taitaa tosin olla vielä toiveajattelua.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails