20.7.2009

Hän on täällä tänään

Ja hän päivittää blogiaan töistä. Loman aikana työpaikka päätti siirtää meidät (tai ainakin meidän tiimiläiset) nykyaikaan ja minähän pääsen nyt täältä jopa YouTubeen! Ihan tajutonta, olen aivan pyörällä päästäni.Viime viikonlopun kahdet häät olivat molemmat hyvin onnistuneet. Kaverini häät olivat monikansalliset, suomalaisen ystäväni mies on ranskalainen ja heidän yhteinen kotinsa on Lontoossa. Kolmen kielen välissä sukkuloiminen oli ihan hauskaa, kiva puhua ranskaa pitkästä aikaa, mutta vielä hauskempaa oli katsoa eri tapojen sekoittumista. Meidän pöytämme voitti häiden tietovisan, kuulemma minun ansioistani. Tosiasiassa Karhumies saapui juuri sopivasti paikalle kertomaan rallikuskien nimiä, niitä kun visailussa kysyttiin. Siviilivihkiminen ja juhla olivat Mustikkamaan kesäteatterissa, joka on todella kaunis paikka. Ilma suosi ja kaikki sujui todella hyvin.

Karhumiehen serkun häät taas olivat perinteisemmät kirkkohäät Espoossa. Juhlapaikkana toimi Espoonkartano, joka on sekin niin hieno ja kaunis rakennus ja alue, ettei tosikaan. Loppuillasta löysimme Karhumiehen kanssa itsemme Circus-yökerhon VIP-tilasta Karhumiehen toisen serkun ja hänen tyttöystävänsä kanssa. Älkää kysykö, mitä me siellä teimme, en itsekään tiedä. Muuta kuin sen, etten todellakaan ole yökerhoihmisiä. Enkä varsinkaan VIP-tila ihmisiä. No, tulipahan sekin koettua.

Olen tämän viikon töissä ja sitten Metallica heivaa minut taas viikoksi lomalle joka päättyy tämän kesän kolmansiin häihin. Sitten paahdetaankin töissä hamaan jouluun asti.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19:58

    Ymmärränkö oikein että olet menossa siis Sonisphereen? Sinnehän minäkin, laivalla ;O)

    VastaaPoista
  2. Sinnepä sinne. Me tosin menemme ihan autolla ja olemme anoppilassa yötä. Ei me mitään sellaisia laivajuttuja. ;-)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails