6.7.2009

Jennifer's Body


Juno-elokuvan käsikirjoittajan Diablo Codyn uusin elokuva Jennifer's Body tulee Yhdysvalloissa teattereihin syyskuussa. Megan Fox esittää seksikästä cheerleaderiä, joka onkin oikeasti poikia syövä demoni. Niinpä tietysti, eivätkö ne kaikki cheerleaderit muka ole sellaisia?

Ohjaajana toimii Girlfight-elokuvan ohjannut Karyn Kusama, mutta en silti ole ihan varma mitä tästä elokuvasta pitäisi ajatella. Voihan se olla aika hauskakin, sellaisella hölmöllä tavalla. Tai sitten se voi olla todella rasittava, kliseinen ja idioottimainen. Traileri ainakin näyttää pahaenteisesti siltä.

Enkä muuten ole ensimmäinen ihminen, joka huomaa tämän mutta verratkaapa elokuvan julistetta True Blood -sarjan promojulisteeseen. Liekö sama mainostoimisto ollut asialla?:


Sitten on vielä se yksi kuva Angelina Joliesta nuolemassa huuliaan. Seksi myy, etenkin jos siihen liittyy nainen ja hänen suunsa. *Huokaus*

2 kommenttia:

  1. Ainahan sitä on kopioitu kaikkea, mutta tuo näyttää jo aika törkeältä - varsinkin kun nuo on niin lähekkäin ilmestyneitä.

    Olen kuullut tuosta True Blood-sarjasta mielenkiintoisia kommentteja ja kiinnostaisi itsekin nähdä sarjaa... Jospa joskus.

    VastaaPoista
  2. True Blood kiinnostaa minua aivan valtavasti ja odotankin sen saapumista Suomeen. Netistä en jaksa ruveta lataamaan, vaikka sellaista yleensä harrastankin.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails