22.7.2009

On se jännä

Minulla on omituisia tapoja TV-sarjojen suhteen. Joko hurahdan sellaisiin sarjoihin, joita seuraa vain pieni joukko, tai sitten tutustun TV-ilmiöihin valitettavan jälkijunassa. Pasila kuuluu jäkimmäiseen kastiin, mutta onneksi on uusinnat ja DVD:t.


Pasila kun on parasta TV-satiiria, viihdettä ja komediaa pitkiin aikoihin. Se ärsyttää, ihmetyttää ja naurattaa. Se on absurdi, omituinen, mutta osuu silti aika usein maaliinsa. Se ei pelkää olla ilkeä ja sen parodiat saavat minut usein nauramaan vatsa kippuralla.

Sarja on tauolla mutta ensimmäisen kauden uusinnat pyörivät TV2:lla maanantaisin klo 21.25. Lisäksi molempien tähän mennessä tehdyt tuotantokaudet ovat saatavissa DVD:llä ja niitä voi katsoa Ylen Elävässä Arkistossa.

2 kommenttia:

  1. Itse olen nähnyt Pasilaa vain yhden jakson sattumalta. Voisi periaatteessa katsoa enemmänkin.

    Mutta tuo on tuttua, että jotkut sarjat hoksaa vasta jälkijunassa. Yritin itse katsoa Sopranosia kai jollain uusintakierroksella, enkä oikein päässyt mukaan. Nyt oli onni, että se taas (jo aika kauan sitten) alkoi pyöriä uudelleen, vieläpä ilman mainoksia. Olemme miehen kanssa tuijotelleet sitä ja hyvähän se on, ei todellakaan turhaan kehuttu sarja. Harmi vaan, että sekin on nyt tauolla.

    VastaaPoista
  2. Minulla on aivan valtava lista sarjoja, joita pitäisi katsoa mutta en ole katsonut. Siinähän menisi mukava tovi jos ne kaikki katsoisi, ehkä joskus kun on aikaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails