17.7.2009

Täällä taas!

Muutaman päivän kestäneen anoppilapyörähdyksen jälkeen olen taas Helsingissä. Kolmas lomaviikko on takana, neljäs ja viimeinen vielä edessä mutta sitä ennen käväisen töissä viikon verran tässä välissä.

Olisi ollut kiva hengailla anoppilassa ja Pori Jazzeilla pitempään, mutta piti tulla kaupunkiin kun täällä on huomenna kahdet häät. Kyllä, kahdet häät. Karhumiehen serkku ja minun hyvä kaverini ovat molemmat päättäneet mennä naimisiin samana päivänä joten logistiikassa on ollut aikamoista sumplimista.

Miksi ihmisten pitää välttämättä mennä naimisiin kesällä ja miksi juuri heinäkuussa? Mikä niissä kesähäissä on niin ihanaa? Kaikkien viikonloput ovat silloin muutenkin täynnä, kaikki hääjutut ovat kesällä kalliimpia, on kuuma jne. Me menimme lokakuussa naimisiin ja se oli kaikin puolin loistava ratkaisu. Päällekkäisiä tapahtumia oli hyvin vähän, kaikki pääsivät paikalle ja bileet olivat mahtavat.

Huomenna jännään myös sitä, mahtuvatko häihin ostamani uudet housut kunnolla jalkaan. Ne kun olivat jo ostohetkellä vähän napakat. No, tosinainen ottaa hakaneuloja mukaan käsilaukkuun! Ja onneksi paitani on pitkä ja väljä.

4 kommenttia:

 1. Itse pitäisin syyshäitä kaikkein romanttisimpina, jos ne sattuisivat vielä oikein kauniiseen syysaikaan, jolloin lehdet ovat punaisia, keltaisia ja oransseja. Kesähääthän ovat klisee. Ja kesällä voi olla kaunista, mutta voi olla olemattakin - vesisade kun sekin kuuluu Suomen kesään.

  VastaaPoista
 2. Veljeni meni naimisiin marraskuussa ja kaikki pitivät ideaa aluksi ihan outona, mutta ne olivat aivan ihanan tunnelmalliset juhlat.

  Pidä hauskaa, kaikki irti molemmista - haastetta ilmassa !

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös ihan pro syyshäät! Kesällä kaikki on kuvissakin ihan punaisia ja hikisiä - kaunistako? Syksyhäät tuo sitäpaitsi juhlaa sinne syksyyn, missä sitä harvemmin muuten on...

  VastaaPoista
 4. Kaksista häistä on nyt selvitty ja olen taas töissä. Oli kyllä kivaa molemmissa juhlissa ja olisi ollut kivaa juhlia molemmissa juhlissa vähän pidempäänkin. Mutta minkäs teet?

  Ja tämän kirjoitin töistä, eli nykyaikaan ollaan siirrytty!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails