24.8.2009

Harper's Island

Hei kaikki jännityksen ja murhamysteerien ystävät! Ensi viikon torstaina on aika parkkeerata peffa sohvannurkkaan, ottaa tyyny syliin ja tarkistaa verenpaine, kun Nelosella alkaa uusi 13-osainen jännityssarja nimeltä Harper's Island.

Iloinen hääseurue matkaa Harper's Island nimiselle idylliselle saarelle juhlimaan Trish Wellingtonin ja Henry Dunnin häitä. Vieraita on 25, ja tottakai kaikilla on kaikenlaisia salaisuuksia. Eikä saarikaan ole aivan niin ihana, miltä se näyttää, sillä seitsemän vuotta aikaisemmin siellä tapahtui kamala murhasarja, joka on yhä selvittämättä.

Menneisyyden kauheudet nousevat uudestaan pintaan kun yksi toisensa jälkeen häävieraat alkavat kuolla. Saarella liikkuu murhaaja ja kukaan ei ole turvassa.

Supernatural-faneille sarja on siitäkin mielenkiintoinen, että Trish Wellingtonia esittää Ruby 1.0:na tunnettu Katie Cassidy, 1970-luvun teini-idoli David Cassidyn tytär, ja Harper's Islandin sheriffiä Bobby Singerinä tunnettu Jim Beaver. Trishin sisarta Sheaa esittää Gina Holden, joka nähtiin ensimmäisellä kaudella Wendigo-jaksossa.

Sarjan tekemisessä pidettiin jännitystä yllä niin, että näyttelijät tiesivät hahmonsa kohtalon vasta sinä päivänä kun hahmon kuolema kuvattiin. He siis elivät aivan yhtä kovassa jännityksessä kuin toivottavasti yleisökin.

Minä en ole mikään kova lukemaan dekkareita, mutta murhamysteereitä ja jännitystä rakastan. Syksyn ajan joka torstai-ilta klo 21 minut löytää television äärestä, pelaamasta mielessäni Cluedoa yrittäessäni arvata, kuka on murhaaja.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi16:00

  Arrgghhh, itsekin ajattelin seurata tätä sarjaa mutta eikös tämä mene the Mentalist-sarjan kaa päällekkäin? Onko tietoa?
  On juu tallentava digiboksi mutta toi on mun synttäripäivä joten tuskin olen tv:n ääressä ;O) hmph...
  Sarjan idea on kyllä kiinnostava, vähän kuin 10 pientä neekeripoikaa, vanhan ajan mysteeri..

  VastaaPoista
 2. Näköjään tulee samaan aikaan, mutta ei hätää. Harper's Island tulee pikauusintana maanantaina klo 23.55. Sen voi tallentaa silloin.

  VastaaPoista
 3. Minäkin odottelen tuon sarjan alkamista. Kieltämättä on varmaan tuo Agatha Christie tekijöille tuttu... Mutta uskon, että kunnon jännitystä on luvassa - tai ainakin toivon.

  Tallentava digiboksi on ihana keksintö, harmi vaan, kun se on koko ajan täynnä...

  VastaaPoista
 4. Myös minä odottelen tuon sarjan alkamista, ainakin mainosten perusteella vaikuttaa lupaavalta.

  VastaaPoista
 5. Minä kanssa odotan tätä ihan innoissani ! Rakastan kaikenlaisia "älyllisiä" murhamysteerioita, jollainen odotan tämänkin olevan...Digiboxiin mullakin menee tämä ja toi Mentalist, joka kuulostaa kanssa ihan hyvältä...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails