18.8.2009

Salattujen Elämien tähtiä ahdisteltu

Salatut Elämät -sarjan tähtiä on uhkailtu ja ahdisteltu sarjan viime kevään tapahtumien johdosta. Itse seurasin sarjaa aktiivisesti viimeksi todella monta vuotta sitten, joten en osaa kommentoida näitä kohahduttavia juonikuvioita. Enkä muuten häpeä myöntää, että olen joskus seurannut sarjaa.


Mutta tarun ja todellisuuden hämärtyminen saa minut todella ymmälleni. Miten voi olla mahdollista, etteivät ihmiset ymmärrä saippuasarjan hahmon ja häntä esittävän näyttelijän olevan kaksi täysin eri henkilöä? Miten joillakuilla voi mennä televisiosarja ja todellisuus niin pahasti sekaisin? Ja miksi tällainen käytös näyttää aina liittyvän juuri saippuasarjoihin?

Näin kertoo sarjassa Paula Sievistä esittävä Johanna Nurmimaa:
- Kun sarjassa Paulan tytär Katri raiskattiin, minulta kysyttiin, raiskattiinko hänet oikeasti. Silloin nousivat karvat pystyyn, Nurmimaa kommentoi Iltalehdessä.
No huh, huh! Mikä ihmisiä oikein vaivaa?

4 kommenttia:

 1. Ihmiset on aika tyhmiä näköjään, itse olen kyllä jo pienestä pitäen osannut erottaa toden ja tarun toisistaan...
  Se on eri asia miettiä onko näyttelijä oikeesti raskaana jos roolihahmo on mutta et ihmiset ajattelee että raiskattu sarjassa olis oikeestikin raiskattu. Kaikkee sitä kuulee!

  VastaaPoista
 2. Joillekin ihmisille television tarjoama valetodellisuus taitaa vaan olla oikeaa todellisuutta mieluisampi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Joskus aikoinaan Kotikadun Hannesta näyttelevä/näytellyt? (en tiedä, onko Hannes vielä sarjan hahmo) Risto Autio oli joutunut ongelmiin ostaessaan olutta, koska Hanneksella oli sarjassa alkoholiongelma. Joku oli sitten alkanut kaupassa huomautella kaljan ostamisesta näyttelijälle. Niin ne ihmiset sotkevat.

  Tuossa Salkkareiden tapauksessa voi olla kyse siitä, etteivät katsojat pidä sarjan juonenkäänteistä. Uhkailu ja muu ei ole viisasta ollenkaan ja jos haluaa asiallisesti kritisoida, pitäisi kritiikki kai ennemmin kohdistaa käsikirjoittajiin...

  VastaaPoista
 4. Ofelia: Niin, osasyy voi kyllä olla tuo sinun mainitsemasi ihmisten tyytymättömyys juonenkäänteisiin. He eivät ymmärrä, että näyttelijöillä on näihin asioihin loppujen lopuksi hyvin vähän sananvaltaa.

  Minä muuten muistan tuon Risto Aution jutun. Mummot nykivät hihasta, että "Ethän sinä enää juo?" Omituista.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails