21.8.2009

Twilight retards, osa 2

Mikäli tämä uutinen todellakin pitää paikkansa, niin en tiedä mitä sanoa. Miten kenellekään tulee edes mieleen keksiä jotain näin selkäpiitä karmivaa, pelottavaa ja sairasta? Enkä nyt tarkoita tuota seksilelua.

Mitä seuraavaksi? Varjokuva ikkunan takana väijyvästä raiskaajasta? Luksus-painoksessa myös veitsi mukana! Aidon ryöstäjän näköinen pahvikuva piilotettavaksi puskan taakse? Nyt myös narkkaritärinällä!

Pelottavinta tässä on että jossain päin maailmaa joku Twihard sekopää pitää tätäkin asiaa niin ihanan romanttisena ja seksikkäänä. Koska mikään ei sano "rakastan sinua" niin kuin makuuhuoneeseen yöllä hiipivä, piiloaggressiivinen vegaanitappaja.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi11:24

  Muahhaaaa ;O) Aika loistava tuo kuva seinällä. Mä en uskalla nukkua edes kaapin ovet auki koska sieltä kuitenkin tulee mörkö, saati jos heräis keskellä yötä siihen että joku hahmo on seinällä! Tuotteistaminen on jännä juttu, oletko huomannut että True Blood sarjassa käytettävä synteettinen verijuoma on tulossa oikeasti markkinoille? Siis limuna tietenkin..

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Mut jos se hahmo olisi Herra E. Cullen? Eiks se oliskaan niinq ihquu?!?!

  Synteettistä verijuomaa? Oikeasti? Kaupasta saa ihan oikeaa sianverta.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi11:37

  Ei, vaikka se olisi yliporno (siis minun mielestäni , ei sinun) E.Cullen a.k.a. Sparkly Boy niin SILTI en missään nimessä haluaisi mitään hahmoja seinille stalkkaamaan, jos herään keskellä yötä saan halvauksen jo naulakossa roikkuvasta kylpytakista!!
  Kyllä, synteettistä verijuomaa, siis siinä sarjassa. Sen perusteella ne vampit tulivat ulos arkuistaan. Tuo myyntiin tuleva juoma lienee mehua ;O) Ja ei kiitos, minä olen vegetaristi ;O)
  Tsekkaa tästä..
  http://www.trubeverage.com/

  VastaaPoista
 4. No hui, kuka oikeasti haluaisi tuollaisen seinälleen? Minä friikkaisin ihan täysin, jos tuollainen kuva olisi seinälläni (samoin kuin minunkin pitää aina laittaa ne kaapin ovet kiinni ettei sieltä tule mörköjä...).

  Ja jos se vielä epäselvää on, niin Twilightin suhteen minä olen susi-ihmisenä muutenkin aina kuulunut enemmän "Team Jacobiin"... ;-)

  VastaaPoista
 5. Siis miksi kukaan haluaisi juoda mehuna verijuomaa? Muuten kuin naamiaisissa?

  Ja minusta koko Twilight on ylipäätään niin käsittämätöntä sontaa, että toivon koko ilmiön olevan mahdollisimman pian ohi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails