10.8.2009

Who's That Girl?

Matka vei Madonnan konsertin jälkeen suoraan mökille äitini ja isosiskoni poikien kanssa lastenhoitokeikalle. Uimme, saunoimme, leikimme, luimme, poimimme vadelmia ja söimme ulkona. Oli aika ihanaa. Sain tosin taas kuulla kohonneesta painostani, mutta se nyt on meidän perheessämme ihan normaali kommunikointitapa.


Mutta sitten varsinaiseen aiheeseen, eli siihen mistä tämä ihana pitkä viikonloppu alun perin alkoi. Eli Madonnaan.

Sanalla sanoen: Oli aivan helvetin hyvät bileet. Olimme kavereiden kanssa aivan C-katsomon etuosassa josta näki erittäin hyvin, yksityiskohtia tosin piti katsoa screenin kautta. Tunnelma alueella oli alusta asti mahtava, ilmat suosivat, ihmiset olivat hyväntuulisia. En ymmärrä lainkaan niitä iltapäivälehtien ja Hesarin arvostelijoita, jotka väittivät että yleisöllä kesti jonkun aikaa lämmetä. Siinä vaiheessa kun Paul Oakenfold pisti settinsä pyörimään, meidän ympärillämme olevat ihmiset panivat jalalla koreasti ja pyllyt pyörimään.

Kun Madonna sitten ilmestyi eteemme valtaistuimellaan, paikka räjähti ja bileet pääsivät toden teolla käyntiin. Minä en lopettanut tanssimista ja mukana laulamista hetkeksikään. Vieressämme oli kaksi noin kymmenvuotiasta lasta, tyttö ja poika, jotka olivat molemmat aivan mahtavalla tavalla mukana. He osasivat kaikki laulujen sanat ulkoa, hurrasivat ja taputtivat, selvästikin aivan innoissaan idolinsa näkemisestä.

Show oli ehkä hieman liian hiottu ja treenattu, mutta minua tämä ei henkilökohtaisesti haitannut lainkaan. Koska se oli aivan mielettömän hyvä show. Kaikki toimi niin visuaalisesti, tunnelmaltaan kuin musiikinkin puolesta. Madonna nautti itsekin esiintymisestä aivan selvästi.

Entä ne järjestelyt? Paikalla oli 85 000 ihmistä ja kaikki toimi. Työkaverini asuu Ruoholahdessa aivan Jätkäsaaren vieressä ja hän, yleensä niin negatiivinen ihminen, kehui järjestelyjä vuolaasti. Konsertista ei aiheutunut heille mitään ongelmia, mitä nyt musiikki kuului parvekkeille. Vessoja oli tarpeeksi, jonotus sujui mutkattomasti, alueelle meno ja alueelta poistuminen sujuivat täysin ongelmitta. Kaikki tärkeät paikat oli merkitty erittäin selkeästi, tiedotus kulki, järjestysmiehiä oli tarpeeksi ja ihmiset osasivat käyttäytyä. Ruokaa ja olutta en ostanut, niistä en siis osaa sanoa mitään. Paitakin jäi valitettavasti hankkimatta sillä jonot myyntikojuihin olivat liian pitkät. Onneksi sellaisen saa tilattua netistäkin.

En kadu lainkaan, että maksoin lipustani satasen, että jonotin klo 11 lähtien ja että käräytin auringossa vähän niskaani ja toista käsivarttani (en kovin pahasti). Kiitos Madonna, kiitos LiveNation, tähän oli hyvä päättää kesäloma!

5 kommenttia:

 1. Mäkin jaksan ihmetellä sitä miten hyvin kaikki sujui, itse olin epäilevä-Iita Sonispheren kaaoksen jälkeen mutta nostan kyllä hattua järjestäjille!!
  Tuo yleisön mukaan lähteminen on jännä juttu, meille sattui se paska paikka kuten tiedät mutta ONNEKSI se ei estänyt meitä pomppimasta kahta tuntia ;O)
  Ja ah sitä kaunista Madonnan hymyä....

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Niin, olin ihan unohtanut että ne meidän edessämme möllöttävät B-katsomolaiset tosiaan möllöttivät. Jengi seisoi kädet puuskassa ja näytti siltä, että olisi mieluummin firman kaljateltassa. Sinne olisivat saaneet minun puolestani mennäkin.

  Onneksi niihin ei tarvinnut kiinnittää sen kummemmin huomiota ja omaa biletystähän se ei hillinnyt yhtään!

  VastaaPoista
 3. On ollut hauska kuulla ja lukea kommentteja, että konsertissa kaikki sujui hyvin kaikesta paniikinlietsonnasta huolimatta :) Meidän parvekkeellekin Laruun konsertti kuului ihan hyvin ja siinä viiniä litkin kun istuin pimenevässä illassa kynttilän valossa. Ihan mukava nautittuna myös kotoa, vaikka tietysti onhan se ihan erilaista kokea livenä - olen iloinen teidän oikeasti osallistujien puolesta, että lippu oli rahansa arvoinen!

  VastaaPoista
 4. Ilmainen vedenjakelu oli myös aika järjetön plussa! <3

  VastaaPoista
 5. Juu, oli onni, että tuossa konsertissa ainoa kaoottinen asia oli se lipunmyynti silloin kauan kauan kauan sitten. Olin aivan ihmeissäni siitä, että järjestelyt toimivat niin hyvin ja siitä, että pääsin ihan ok paikalle niin, että voin tosiaankin sanoa nähneeni Madonnan. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails