3.9.2009

Audi-mies erosi

Tämäpä menee nyt hyvin omituiseksi. Audi-setä Esko Kiesi on eronnut tehtävästään.

Aika munatonta touhua, mielestäni. Kyllä kunnon selkärankainen olento olisi selittänyt puheitaan julkisuudessa ja puolustautunut. Tällainen pakoon luikkiminen ja poteroon kaivautuminen on suoraan sanottuna melko noloa toimintaa.

Hesarin keskustelupalstan kommentoijat siellä sitten taas nillittävät, miten me kamalat feministit olemme taas tuhonneet kaiken. Hölynpölyä, ihan itse tämä mies on hautansa kaivanut.

7 kommenttia:

 1. Miten tämä nyt meidän syyksi muuttui?
  Munatonhan tuollaisen miehen on oltavakin jos tuollaisia mielipiteitä omaa, pelkää fiksuja naisia niin saamaristi että pitää yrittää pitää ne nyrkin ja hellan välissä, vuodessa 1942. Ei tosimies tarvitse naista silittämään paitojaan, se silittää ne itse ja kokkaa naiselleen herkkuaterian..

  VastaaPoista
 2. Amen!

  Jos itsellä vippaa päästä ja kertoo siitä vielä kaikille niin turha siitä on muita ihmisiä syyttää. Omat virheensä jokainen hoitakoon. Julkinen anteeksipyyntö olisi tosin ollut irtisanoutumisen lisäksi paikallaan.

  VastaaPoista
 3. Mikaela: Minä olen kauan aikaa sitten lakannut yrittämästä ymmärtää Hesarin keskustelupalstan tyyppien ajatuksenjuoksua.

  VastaaPoista
 4. Minuahan ei tässä haittaa se, että tällä tyypillä on tällaiset mielipiteet. Ihan sama mitä hän yksityiselämässään puuhaa. Mutta olisiko sitä nyt voinut miettiä kahteen kertaan, ennen kuin marssii rinta rottingilla julkisuuteen työnsä puolesta ilmoittamaan, että naisten on turha hänen firmassaan pyrkiä etenemään johtajiksi?

  Niin makaa kuin petaa, ei voi muuta sanoa.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10:30

  Hei.
  Pakko kysyä Mikaelalta: mitä se nainen tekee miehelle, kun se mies tekee herkkuaterian? Minun mies silitää minun paitani ja se on kivaa. Kai mieskin saa nauttia siitä, että nainen silittää hänen paitansa? Muuten en kyllä allekirjoita "Audi-miehen" mielipiteitä.
  t,
  Dominon isosisko

  VastaaPoista
 6. Minä kun en kokkaa, ollenkaan ;O) Meillä minä siivoan ja mies kokkaa, hyvä työnjako ja kaikki on tyytyväisiä. Meillä KUKAAN ei silitä paitoja ;O)

  VastaaPoista
 7. Eiköhän se vastavuoroisuus ole kaiken A ja O. Sekä se, että kunnioittaa ja lähestyy toisia ihmisiä ensisijaisesti yksilöinä eikä jonkun niinkin laaja-alaisen ja määrittelemättömän asian kuin sukupuolen edustajina.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails