10.9.2009

Emma London vastaan Anna-lehti vastaan Audi-setä

Ollaan me bloggaajat vaan niin pirullista porukkaa.

Opiskelukaverini Emma London oli mennyt julkaisemaan taannoisen Esko Kiesin haastattelun inspiroiman kirjeenvaihtonsa Anna-lehden päätoimittajan Emma Koivulan kanssa. Nyt Anna-lehti on lähestynyt Emma Londonia juristin kautta ja vaatinut häntä poistamaan kyseisen kirjeenvaihdon nettisivuiltaan.

Minusta tämä on Anna-lehden puolelta melkoista ylireagointia, etenkin kun kyseessä ei ole yksityinen kirjeenvaihto eikä se paljasta mitään, mitä Emma Koivula ei olisi jo sanonut julkisuudessa. Miksi tällaisessa asiassa pitää ottaa juristit mukaan?

Kuka olisi uskonut, että yhden pihalla olevan automiehen typeristä ja infantiileista kommenteista syntyisi tällainen soppa? Anna-lehti olisi voinut kerätä pisteet kotiin nauramalla Kiesille lukijoittensa mukana, mutta sen sijaan he räveltävät, sähläävät ja vieroittavat lukijansa tällaisilla jutuilla.

Emma Londonin tuntien hän ei anna periksi. Ja hyvä niin.

3 kommenttia:

 1. Kyllähän bloggaaminen on mullistanut mediaa, sillä asioita ei enää pystytä pitämään salassa, jos ne ovat julkisuuteen jollakin tapaa putkahtaneet. Tämä on ihana tapa lisätä sananvapautta, vaikka tuota vapautta silloin tällöin uhataankin kaventaa milloin minkäkin syyn varjolla.

  Peukut vaan Emma Londonille!!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi14:06

  Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi:
  Ymmärrämme pointtisi huutamattakin. Poistin kommentin.
  Mikäli kirjoitat sen uudestaan pienin kirjaimin, julkaisen sen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails