22.9.2009

Ja taas tuli yksi vuosi lisääTässä sitä taas ollaan. Syyskuun 22. päivä. Minun syntymäpäiväni. Ja mitkä ovatkaan fiilikset? Ikäkriisiä ei ole.

Ensimmäisen koin 26-vuotiaana, se oli kai se kolmenkympin kriisi. Tajusin, etten ollut oikeastaan savuttanut elämässäni mitään merkittävää, enhän ollut edes valmistunut! Toisaalta tuo kriisi johti myös hyviin asioihin, eli otin itseäni niskasta kiinni, valmistuin ja siirryin työelämään.

Toinen ikäkriisi tuli 30-vuotissyntymäpäivän aikoihin, mutta se oli positiivinen ikäkriisi. Tajusin eläväni tähänastisen elämäni parasta aikaa. Kaikki oli hyvin ja on vieläkin. Aina en ole voinut sanoa näin.

Ja nyt on vain sellainen olo että jaaha, ne oli sitten ne synttärit tänään. Olen kutsunut perheeni kahville ja kakulle, sain Karhumieheltä lahjaksi elokuvat Casablanca ja Tuulen viemää (koska Karhumies on maailman paras mies) ja Facebook-profiili täyttyy onnitteluista. Mikäs tässä on ollessa.

Sama tahti jatkuu!

4 kommenttia:

 1. Onnea onnea ;O) Yritin FB:iin niitä onnitteluja laittaa mutta eihän se p****a toimi. Mikäs tässä vanhetessa, hyvin menee...

  VastaaPoista
 2. Onnittelut juniorille myös tätä kautta ;-) Turha on ikäkriisiä potea tässä iässä. Ehtiihän sitä sitten vanhanakin jos siltä tuntuu!

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista! Tässä sitä vaan jatketaan elämää eteenpäin, vuodesta toiseen.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet onnittelut myös täältä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails