10.9.2009

Rare Exports, Inc. pitkäksi elokuvaksi

Tänä aamuna lehdestä pompahti silmille erittäin mielenkiintoinen uutinen. Netissä jo useamman vuoden ajan pyörinyt lyhytelokuvapari Rare Exports, Inc. ja Rare Exports: Official Safety Instructions muokataan nyt kokoillan elokuvaksi.


Nämä mustan huumorin helmet ovat kuuluneet omaan jouluohjelmistooni jo muutaman vuoden ajan. Joka joulunaika teen näistä postauksen Facebookiin ja parille keskustelupalstalle, levittäen joulun ja joulupukin ilosanomaa ympäri maailmaa.

Rare Exports, Inc. kertoo hyvin omintakeisella tavalla joulupukin tarinan. Mistä joulupukki tulee? Korvatunturilta, kyllä. Mutta vähän eri tavalla kuin mitä me olemme tottuneet ajattelemaan. Joulupukin kouluttaminen iloiseksi ja lapsia rakastavaksi lupsakaksi papaksi on kovaa työtä ja virheitä ei sallita. Laulun sanat "Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla akkunan taa, joulupukki matkaan jo käy." saavat kokonaan uuden merkityksen.

Ensi-illan pitäisi olla jouluna 2010. Sitä odotellessa.

3 kommenttia:

 1. Anonyymi10:35

  Never heard, kiitti vinkistä!!!

  VastaaPoista
 2. Miten et ole voinut kuulla tästä? Näillä lyhäreillä on netissä miljoonia katsojia. Eikä suotta, ne ovat ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 3. Mie en tuosta nimestä muistanut ollenkaan, että mistä on kyse ja piti tsekata juutubesta. Jep, olinhan nämä nähnyt! Aivan loistavia omintakeisen mielikuvituksen tuotoksia :) Tällaisen jouluelokuvan voisi vaikkapa katsoakin!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails