14.9.2009

Sarah Polley Mika Kaurismäen Kristiina-elokuvaan

Kanadalainen näyttelijä Sarah Polley on kiinnitetty Mika Kaurismäen uuteen elokuvaan. Elokuva kertoo Ruotsin kuningatar Kristiinasta.Tästä erikoisesta ja mielenkiintoisesta naisesta on tehty aikaisemminkin elokuvasovitus, jonka pääosassa nähtiin itse Greta Garbo.

Sarah Polley on minusta aina ollut hyvin lahjakas näyttelijä, muistan hänet hyvin Tie Avonleaan TV-sarjasta, Doug Limanin hauskasta elokuvasta Go!, sekä yli 20 vuotta sitten esitetystä lasten sarjasta Ramona.Odotan mielenkiinnolla, Mitä Mika Kaurismäen ja Sarah Polleyn yhteistyöstä syntyy.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23:58

    Saas nähdä millaista jälkeä tulee. Garbo on kyllä timantinkova ylitettävä ja Kristiina haasteellinen hahmo. Polley eikä edes Garbo tosin vastaa ulkonäöllisesti juurikaan Kristiinaa, mutta ainakin itse rakastan tuota klassikkoelokuvaa ja kuinka Garbon tulkinnassa on havaittavissa sitä samaa mysteeriä kuin Kristiinassa. Juoni voisi tällä kertaa vastata enemmän todellisuutta. Hankala suhtautua puolueettomasti Mikan hankkeeseen näin sekä Kristiinan että Garbon fanityttönä. Onnea koitokseen.

    VastaaPoista
  2. Minä olen aina pitänyt Sarah Polleysta, Mika Kaurismäen elokuvia taas en tunne niin kovin hyvin.

    Odotan kyllä suurella mielenkiinnolla tätä elokuvaa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails