12.10.2009

Blogitunnustus ja paljastuksia

Tämä tarkoittaa ehkä sitä että olen neljän vuoden bloggaamisen jälkeen vihdoin niin sanotusti saapunut blogiskeneen. Sain ensimmäisen blogitunnustuksen, Mikaelalta. Kiitos siitä, kiva tietää että blogistani tykätään.

EDIT: Myös Nooruska on antanut tunnustuksen. Kiitos siitä!

Haasteeseen kuuluu toki myös iso kasa tunnustuksia, jotka ovat aina hankalia. Minä kun en koskaan tiedä mitä sanoa ja mitä jättää sanomatta.

Kun tämän palkinnon saa niin täytyy tehdä seuraavat 7 kohtaa:

Kiitä sitä jolta sait tunnustuksen
Kopioi kuva ja liitä blogiisi
Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
Anna tunnustus seitsemälle
Linkitä nämä blogissasi
Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Seitsemän asiaa itsestäni:

1. Olen omaa elämääni koskevissa valinnoissa hyvin konservatiivinen ja vanhanaikainenkin. Minä esimerkiksi uskon avioliittoon, haluan lasteni syntyvän avioliittoon, uskon avioliitossa yksiavioisuuteen ja uskollisuuteen. Pidän juhlapyhistä ja niihin kuuluvista rituaaleista, pidän vanhanaikaisista seurustelutavoista ja käytöstavoista. Minusta on esimerkiksi hyvin tärkeää, että juhlissa vieraat istutetaan pöytään tietyssä järjestyksessä.

En kuitenkaan missään tapauksessa oleta muiden ihmisten ajattelevan näin. Konservatiivisuuteni rajoittuu omaan elämääni ja omiin valintoihini (tietenkin nämä asiat heijastuvat myös läheisteni elämään), mutta en voisi kuvitellakaan tuputtavani valintojani muille.

2. Vihaan ihmisiä, jotka asettavat itsensä muiden yläpuolelle vedoten ulkonäön, varallisuuden ja koulutuksen kaltaisiin seikkoihin. Tunnen suurta tyydytystä ja häpeämätöntä nautintoa, kun joskus harvoin saan repiä tällaisen ihmisen alas maan tasalle. Ja kun sanon "repiä", tarkoitan "riistää, raastaa, ja tallata päälle".

3. Olen hyvin kostonhimoinen. Nautin koston suunnittelemisesta, vaikka en suunnitelmiani koskaan toteutakaan. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. ;-)

4. Tällä hetkellä en voi olla ajattelematta seksiä. Se on mielessä koko ajan. Eikä siinä ole minusta mitään hävettävää tai noloa. Olen aikuinen, terve nainen ja minulla on aikuisen, terveen naisen tarpeet. Kuuntelen Kings Of Leonin "Sex on Fire" ja Bruce Springsteenin "I'm on Fire" -kappaleita jatkuvasti ja ajattelen Karhumiestä. Töissä. Nytkin. Parhaillaan. Onneksi minulla on hame päällä.

5. Rakastan kauhua lajityyppinä. Tämä koskee kaikkea kirjallisuudesta elokuviin ja televisioon. Kauhu on kiehtovaa ja jännittävää.

6. En ole läheskään niin sivistynyt kuin mitä joskus esitän olevani. En ole lukenut läheskään kaikkia niitä kirjoja, jotka väitän lukeneeni, enkä nähnyt kaikkia niitä elokuvia, jotka esitän nähneeni. Harrastamani kulttuuri on muutenkin enemmän populaari- kuin korkeakulttuuria, tosin minusta tällaiset jaot ovat typeriä ja teennäisiä.

7. Pariisi on minusta maailman yliarvostetuin kaupunki ja ranskan kieli vain kieli muiden joukossa. Puoli vuotta siinä kalliiden vuokrien, liikenneruuhkien ja idioottien turistien kaupungissa riitti minulle, maailmassa on muutakin nähtävää.

Annan tunnustuksen seuraaville blogeille ja niiden loistaville bloggaajille. Nämä blogit ovat mielenkiintoisia, hauskoja ja hyvin kirjoitettuja piristysruiskeita. Tunnustuksen saavat: W, Digityttöjen Kaisa, Digityttöjen Helene, Buttermilk Bisquits, Kissankehto, Paivi ja Ofelia Outolintu.

Nämä voivat halutessaan liittää blogiinsa seuraavan napin:


8 kommenttia:

 1. Kiitos tunnustuksesta :) onpa mukavaa kuulla, että blogistani tykätään. Muutenhan ei olisi mitään järkeä pitää sitä! Noiden paljastusten keksiminen onkin sitten hankalampi juttu. Muutama on jo kasassa mutta hetkonen menee että saan 7 läjään :)

  Olen samaa mieltä kohdasta 6. että on keinotekoista jakaa kulttuuria liian tarkkaan korkeaan ja populaariin, sillä populaari ei sinänsä ole yhtään sen alempiarvoista kuin muukaan kulttuuri. Se ajaa oman asiansa yhteiskunnassamme ja meillä olisi huomattavasti tylsempää ilman sitä :)

  VastaaPoista
 2. Näitä oli kiva kuulla ;O) Varsinkin tuo konservatismi yllätti ihan täysin, eritoten juhlapyhien osalta, itse kun en niitä noteeraa oikein mitenkään ;O) Kaikki tunnustukset olivat mielenkiintoisia, näitä pitää saada lisää..

  VastaaPoista
 3. Paivi: Kulttuuri on kulttuuria, on se sitten millaista kulttuuria vaan. Hämmästelen esimerkiksi sellaisia "kulttuurikoteja", joissa ei ole televisiota. Mitä se sellainen muka on?

  Mikaela: Konservatiiviset ajatukseni yllättävät minut itsenikin joskus. Toisissa asioissa taas olen aika epäsovinnainen, mutta yleisesti ottaen minua voisi varmaan kutsua hyvin perinteitä vaalivaksi ihmiseksi.

  VastaaPoista
 4. "En ole läheskään niin sivistynyt kuin mitä joskus esitän olevani. En ole lukenut läheskään kaikkia niitä kirjoja, jotka väitän lukeneeni, enkä nähnyt kaikkia niitä elokuvia, jotka esitän nähneeni. Harrastamani kulttuuri on muutenkin enemmän populaari- kuin korkeakulttuuria, tosin minusta tällaiset jaot ovat typeriä ja teennäisiä."

  Hihi, mussa on vähän samaa vikaa. Yritystä aina toisinaan on, mutta kun kuolen tylsyyteen taide-elokuvien seurassa.

  VastaaPoista
 5. Minäkin vastustan muuten populaari- ja korkeakulttuurin vastakkain asettelua. Kirjallisuustieteen laitoksella nähtiinkin mielenkiintoisia hetkiä, kun olin tästä aivan eri mieltä kuin opiskelijakamuni. Olen kirjallisuustieteilijä, joka lukee kummankin tyylin kirjoja. Ei siinä ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
 6. Ole hyvä!

  Ja Pariisi ei ikinä ole ollut mun lempparini. Ennemmin Istanbul!

  VastaaPoista
 7. Bisquits: Minusta kulttuurista kiinnostunut ihminen tutustuu siihen koko skaalan laajuudelta. En ymmärrä, miksei esim. kirjallisuustieteilijä voi lukea sekä hömppää että vakavampaa kirjallisuutta ja nauttia kummastakin omalla tavallaan. Kaikenlaiselle kulttuurille on aikansa ja paikkansa tässä maailmassa.

  Nooruska: Istanbul on tosiaan hieno kaupunki, vaikka olenkin käynyt siellä vain kerran. Omia suosikkikaupunkejani Euroopassa ovat Berliini ja Budapest.

  VastaaPoista
 8. Siis apua, kiitos ja kumarrus - ansaitset itsekin tunnustuksen ihan sataprosenttisesti! :>

  Kauhu on muuten lajityyppinä ihan ehdottomasti paras ja mielenkiintoisin. Väittäisin jopa, että myös monimuotoisin, mutta se voi olla jo vähän liian subjektiivista näin kauhun ystävältä :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails