30.10.2009

Huhuu!!!!

Aivan valtavan karmivaa pyhäinmiestenpäivän aattoa kaikille! Illalla on luvassa työpaikan naamiaiset, joihin aiomme Karhumiehen kanssa pukeutua tietenkin vallan mahtavan karmivasti. Minusta Halloween-asuun kuuluu nimenomaan kauhuelementti, kaikenlaiset keijukaiset ja haltijattaret ovat ihan pöhköä hommaa.

Karmivan päivän kunniaksi tarjoan teille jotain vallan selkäpiitä karmivaa. Eräs perhe asensi valvontakameran lastenhuoneeseen ja katsokaa, mitä hirveää sille tallentuikaan. Onko tuo kadonnutta lastaan etsivä sureva äiti? Pahan noidan henki? Vai muuten vaan hämmennystä aiheuttava haamu? Minä ainakin olen ihan kauhusta jäykkänä.

4 kommenttia:

 1. Minä en ole koskaan tajunnut että Halloween-bileisiin naiset pukeutuu seksikkäästi, eli puputytöksi, vampiksi tai hottis-vampyyriksi (no sen ehkä ymmärtää), Halloween on kauhua varten ja siitä on tiput kaukana..

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Ne seksikkäät hoitsuasut ovat kaikista hölmöimpiä. Jos aikoo pukeutua hoitsuksi Halloweenina, niin sitten joksikin tärähtäneeksi murhaaja-hoitsuksi.

  VastaaPoista
 3. No vähintään tyyliin Silent Hillin hoitsu, muu on ihan huuhaata ;O)

  VastaaPoista
 4. Ja kukaan ei oikeasti huomaa tuossa videossa mitään erikoista....

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails