26.10.2009

Jensen Ackles pääosaan "The Host" -kirjasta tehtävään elokuvaan?

Koska maailma ei ole vieläkään saanut tarpeekseen Stephenie Meyerin lapsellisista teksteistä ja niistä tehdyistä elokuvista, naisen viimeisimmästä kirjasta The Host ollaan myös tekemässä elokuvaa.

Meyer oli halunnut tietää, kenet hänen faninsa haluaisivat pääosiin. Ilmeisesti Jensen Ackles on fanien ehdoton suosikki Jared-nimiseksi hahmoksi (nomen est omen, heh), vaikka muitakin ehdokkaita on, muun muassa Jared Padalecki.Toisaalta minusta olisi hienoa, jos Jensen Ackles saisi viimein kunnon valkokangasroolin, joka toisi hänet suuremman yleisön tietoisuuteen. Minusta hän on oikeasti erittäin hyvä näyttelijä ja olen pitänyt hänestä myös kaikissa niissä rooleissa, joissa olen hänet nähnyt Supernaturalin ulkopuolella. Mutta toisaalta Jensen Acklesin esiintyminen tässä elokuvassa tarkoittaisi sitä, että minun pitäisi varmaan käydä katsomassa se. Twilight-hirvityksen jälkeen ajatus siitä, että olisin enää mitenkään vapaaehtoisesti tekemisissä minkään Stephenie Meyerin kynästä lähteneen teoksen kanssa, on sietämätön.

Katsotaan kuitenkin, miten asia etenee.

4 kommenttia:

 1. Minulla on The Host maannut yli puoli vuotta yöpöydällä, muutama sivu kahlattuna... Jostain syystä en sitä ole saanut luettua vaikka Twilightit lukaisinkin.

  Mutta eiköhän tuokin leffa tule katsottua ;-) Ja jos siinä on Ackles, niin sitäkin suuremmalla syyllä.

  VastaaPoista
 2. Paivi: Kyllä sitä Acklesin takia voisi katsoa mitä vaan. Mutta katsotaan, tällä hetkellä kaikki on vain spekulaatiota ja juoruja.

  VastaaPoista
 3. The Host jäi minulta lukematta. Yritin peräti kahdesti lukea teosta mutta kun ei lähde niin ei lähde. Kaverini kyllä vakuuttaa että tahmeasta alusta eroon päästyään itse tarina on todella hyvä ja valkokankaalle siirtymisen arvoinen. Ackelsia nyt katsoisin vaikka jojoa heiluttelemassa kaksi tuntia joten I'm there...

  VastaaPoista
 4. Mikaela: Katsotaan, miten asia etenee. Elokuva ei taida olla vielä edes käsikirjoitusvaiheessa, nuo ovat vain fanien toivomuksia.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails