19.10.2009

Peliviikonloppu

Juuri kun pääsin sanomasta, etten pelaa konsoli- ja tietokonepelejä niin paljon kuin haluaisin, niin viikonloppu meni tiiviisti pelien kanssa. Olimme lauantain ja sunnuntain kavereiden luona Sipoossa ja siellä pelattiin aktiivisesti SingStaria, Guitar Heroa monena eri versiona, The Beatles Rock Band -peliä sekä Buzz-tietovisaa.

Minä olen kovasti tykästynyt Rock Band -peliin sekä siitä tehtyyn Beatles-versioon. Pidän siitä, että mahdollisimman moni saa osallistua pelaamiseen ja että kaikki kappaleet eivät ole sitä SingStar poppia, joka voi pitemmän päälle käydä vähän puuduttavaksi. Joskus pitää saada laulaa jotain vähän rockimpaa ja miksei suoraan kunnon heviä. The Beatles Rock Band -peliä pelattaessa tosin huomaa, miten paljon paremmin Karhumies tuntee kyseisen bändin tuotannon kuin minä. Siellä minä sitten tapailen muutamia nuotteja samalla kun Karhumies rämpyttelee menemään ja hyräilee samalla sanoja. Ei siis muuta kuin Beatlesia soittimeen ja opettelemaan, onhan se kuitenkin aika mahtava bändi.Buzz-tietovisa on toinen hauska seurapeli, johon kaikki voivat osallistua. Kun tunnelma nousee, myös pelaajien itselleen valitsemat avatarat ja aliakset saavat entistä kummallisempia muotoja. Kysymyksillä ja oikeilla vastauksilla ei ole niin väliä, pääasia että on hauskaa!Mitä mieltä itse olet sosiaalisista tietokone- ja konsolipeleistä? Viihdytkö niiden seurassa?

5 kommenttia:

 1. Anonyymi11:56

  Vihaan Guitar Heroeta, mutta se johtuu siitä etten ikinä pääse 10 sekkaa pidemmälle, kun ei osaa niin ei osaa. Buzz on meilläkin käytössä ja siitä pidän paljonkin, samoin Singstarista. Tosin Singstarissa laulan aina Nirvanaa, poppiin ei tämä viskibasso oikein nouse ;O)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13:03

  Mielestäni minkä tahansa videopelin pelaaminen yhdessä muiden kanssa on sosiaalista pelaamista, mutta nämä casual pelit ovat kyllä loistavaa viihdettä niillekkin, jotka eivät pelaa. Kuka tahansa kuitenkin pystyy laulamaan mikrofoniin edes jotain laulun kaltaista.

  Peliuutiset kootusti - Kookas

  VastaaPoista
 3. Minustakin nämä sosiaaliset pelit ovat aivan loistavia, koska niissä tulee ihan erilainen fiilis kuin vaikkapa tappo- ja mättöpeleissä. Beatles Rock Band kuulostaa hienolta idealta! Minulla on vain perus Guitar Hero, johon kyllä sitä Metallica-versiota olen mieluillut. Ehkä ostan sen joululahjaksi itselleni ;-) Minä olen kyllä vielä ihan surkea tuossa kitaran rämpyttämisessä. En edes easyllä pääse kaikkia biisejä läpi... SingStar on kyllä siinä mielessä kiva, että kuka tahansa tosiaan osaa sen verran mikrofoniin äännellä.

  VastaaPoista
 4. En ole koskaan pelannut Guitar Heroa, Singstaria tai Wiitä! En siis osaa sanoa asiasta juuta enkä jaata. :-D

  VastaaPoista
 5. Bisquits: Heti pelaamaan! Varsinkin SingStar on todella hauska.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails