13.11.2009

Megan Foxissa ei ole mitään vikaa

Megan Fox on näyttelijätär, joka näyttää jostain syystä herättävän ihmisissä erilaisia intohimoja. Jotkut himoitsevat häntä, toisille hän on punainen vaate. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että useimpia hän ei juurikaan kiinnosta.Jezebelissa oli taas juttua siitä, miten erityisesti naisten Foxiin kohdistama inho johtuu kateudesta. Tiedättehän sen saman vanhan veisun: Naiset inhoavat naisia jotka ovat kauniita koska kauniit naiset vievät miesten kaiken huomion ja sehän on vallan kamalaa koska jokaikisen naisen tärkein tavoite tässä maailmassa on miellyttää miehiä ja olla miesten huomion keskipisteenä. Ja seli seli höpön löpön.

Minä olen itse aina oudoksunut naisia, jotka väittävät ettei heillä ole yhtään naispuolista ystävää ja sanovat tämän johtuvan siitä että naiset ovat toisilleen niin kateellisia. Toki kamalia, selkäänpuukottavia ja selän takana juoruilevia hirveitä akkoja löytyy tästä maailmasta liikaakin, mutta koko naissukupuolen yleistäminen tällaiseksi on minusta vähintäänkin typerää. Vielä kun sellaista kuulee naisten suusta. Tässä valossa tarkasteltuna ymmärrän, miksi Megan Foxiin kohdistuu niin paljon negatiivisia tunteita. Hänhän on usein julkisuudessa sanonut olevansa varautunut naisten seurassa koska naiset ovat niin kamalia selkäänpuukottajia ja moni nainen karsastaa tällaisia puheita voimakkaasti.

Mutta toisaalta minä luulen ymmärtäväni, mitä Fox tahtoo sanoa. Hän on kertonut joutuneensa koulussa armottoman kiusaamisen kohteeksi ulkonäkönsä takia, nimenomaan ilkeiden tyttölaumojen taholta. Tämän jälkeen hän siirtyi suoraan Hollywoodin pinnallisuutta ihannoivaan ja ulkonäköä ylikorostavaan maailmaan, jossa sai jälleen kuulla kaikenlaisia kommentteja ulkonäöstään. Ymmärrän hyvin, miten tuollaisessa tapauksessa ihminen saa päähänsä, että hän on yhtä kuin ulkonäkönsä ja rupeaa määrittämään itseään sen kautta. Niin surullista kuin se onkin, sillä ulkonäkö jos mikä on katoava luonnonvara jonka varaan ei koskaan pitäisi rakentaa liikaa.Tämän takia en henkilökohtaisesti tunne mitään aggressioita Foxia kohtaan. Olen nähnyt hänet vain kahdessa Transformers-elokuvassa, joissa hän teki mielestäni juuri niin kelpoa näyttelijäntyötä kuin mitä kuka tahansa tuollaisissa elokuvissa tekee. Ei hän ainakaan kanssanäyttelijöitään huonompi ollut. Fox on aina vaikuttanut minusta haastatteluissa vähän positiivisella tavalla tärähtäneeltä tyypiltä, jolla on mukavan kiero huumorintaju mutta valitettavan kouliintumaton tekstisuodatin suun edessä. Tiedän, millaista se on. :-)

Näin ollen minä en voi sanoa inhoavani Foxia millään tasolla, minä taidan jopa hieman pitää hänestä. Jennifer's Body -elokuvaa odotellessa.

4 kommenttia:

 1. Minäkään en ymmärrä sitä, että jotain naista pitäisi inhota sen takia, että hän on nätti (ja itse ei ole). Minulle kauniiden ihmisten katseleminen on mieluisaa puuhaa sukupuoleen katsomatta :) Ja tämä Megan Fox on kieltämättä todella kaunis. En tosin ole nähnyt häntä elokuvissa vielä tarpeeksi, että osaisin kommentoida häntä sen suuremmin.

  Tokihan sitä haluaisi itsekin olla kaunis, mutta jos ei ole, niin entäs sitten? Miksi tuhlata energiaa olemalla kateellinen jollekin muulle kun voi vaikka imeä itseensä "kauneusenergiaa" siitä toisesta hänen kauneuttaan ihailemalla :)

  VastaaPoista
 2. Paivi: Enemmän minua inhottavat sellaiset ihmiset, jotka asettavat lähipiirinsä jäseniä eriarvoiseen asemaan näiden ulkonäön perusteella. Tiedäthän, sellaiset ihmiset jotka jatkuvasti vertailevat ja heittävät kommenttia tyyliin: "Katso kuinka hyvännäköinen tuokin on. Sinä voisit yrittää näyttää samalta." Monet ovat oikein mestareita manipuloimaan toisia tällä tavalla ja sieltähän ne ulkonäkökompleksit sitten ovat lähtöisin.

  VastaaPoista
 3. Auts, sellaiset ihmiset ovat kyllä ikäviä! Tiedän ihmistyypin hyvin ja olen itsekin joskus kärsinyt ulkonäköpaineista tuon ihmistyypin kommentoinnin takia.

  Minusta on ok kommentoida ihmisten kauneutta, mutta se, että alkaa vaatia läheistään muuttumaan kyseiseen tyyliin ei oikein toimi. Toki voi sanoa esim jostain vaatteesta, että tuollainen muuten voisi käydä sinullekin, mutta jos menee vaatimuksen puolelle, niin ahdistus iskee jossain vaiheessa, ainakin meikäläiselle.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10:10

  Minä rupesin pitämään Foxista vasten tahtoani nähtyäni Jennifer's Bodyn, hän vain oli niin hänelle sopivassa roolissa että oksat pois. Lisäksi, mitä enemmän hän laukoo epäjenkkimäiseen tyyliin epäkorrekteja kommenttejaan, sitä enemmän uskon että tässä naisessa on jotakin enemmän..

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails