9.12.2009

Dead Space 2 ja Rare Exports, Inc. täyttä todellisuutta!

Kerroin jo pari kuukautta sitten, että Rare Exports, Inc. -lyhytelokuvaparista ollaan muokkaamassa kokoillan elokuvaa. Nyt tämä tieto on rantautunut jo merten taakse, scifiin ja muuhun sellaiseen erikoistunut sivusto io9 uutisoi siitä eilen. Eikä siinä vielä kaikki, heillä oli tarjota myös elokuvan teaseri. Olkaa hyvät, arvatkaa kuka uskoo ainakin ensi vuonna joulupukkiin?
Eikä siinä vielä kaikki nörttirintamalta. Sain viime viikonloppuna vihdoin ja viimein ikuisuusprojektini Dead Spacen päätökseen ja voin sanoa että kyllä kannatti! Totaalisena noviisipelaajana tieni Ishimura-aluksen läpi oli aluksi lievästi sanottuna kömpelö ja kivikkoinen, joukkoon mahtui muutama äärimmäisen nolo kuolema sekä paljon haahuilua painottomassa tilassa kun meni suuntavaisto vähän sekaisin, mutta taitoni paranivat loppua kohden. Taisin jopa saada muutaman trophynkin, etenkin kun huomasin että se sirkkelisaha on oikein nautinnollinen lihanleikkuuväline.

Ja nyt, peleihin erikoistunut sivusto Kotaku uutisoi jo toissapäivänä, että Dead Space 2 on täyttä todellisuutta! MAHTAVAA!
Survival isn't the only thing on Isaac's mind in Dead Space 2 - this time, he calls the shots.
Mitä tämä tarkoittaa? Yksi iso osa Dead Spacen viehätystä minun mielestäni oli se, että Isaac oli aika lailla yksin. Sekä myös se, että hän on hiljainen koko pelin ajan, Isaachan ei puhua pukahda sanaakaan. Tuleeko uuteen peliin moninpeli? Millaista moninpeli on, kannattaako kokeilla? Vai onko Isaac taas ihan ypöyksin, seuranaan ainoastaan hallusinaationsa joiden kuvittelen vain pahenevan? Ja onko Dead Space 2 Dead Space:lle sitä, mitä Aliens oli Alien -elokuvalle? Koska se olisi aika hienoa.

Varmaa on, että tulen seuraamaan pelin virallista sivua aika aktiivisesti. Alla uusimman Gameinformer-lehden kansikuva. Isaacilla on ainakin uudet vermeet, mutta vanha kunnon plasmaleikkuri on tukevasti mukana:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails