10.12.2009

Sonisphere festival 2010

Minä taisin vime kesänä uhota, että vain todella kova esiintyjälista saa minut Sonisphere festivaalille uudestaan. Nyt se uhoaminen pitää sitten lunastaa, sillä Sonisphereen on tulossa aikamoinen esiintyjäkaarti. Slayer, Iron Maiden, Him, Mötley Crüe, Alice Cooper ja monta monituista muuta. Pakkohan sinne on päästä, etenkin kun Porissa ei noita majoituskustannuksiakaan ole.

Liput tulevat myyntiin ensi tiistaina. Kuka lähtee mukaan?

5 kommenttia:

 1. Tsih, tästä puhuttiin juuri eilen Weeruskan Musavisassa. Lähtijöitä oli bestikseni ja poikaystäväni ja minä täräytin heti alkuun etten lähde. Yksikään noista bändeistä ei saisi minua edes nousemaan sängystä. Viime kesänä sentään oli Linkin Park joka pelasti festarit totaaliselta hermoromahdukselta, en jonota tuoppia enää ikinä 20 minuuttia. Joten minulta jää väliin, itse en ole tuollaisen musiikin ystävä mutta kaveripiiristä löytyy fanittajia paljon!

  VastaaPoista
 2. Miehen kanssa eilen asiaa sivuttiin ja minä haluaisin nähdä vihdoin nuoruudenrakkauteni Mötley Cruen, miestä kiihottaisi enemmän Iron Maiden, Slayer ja Alice Cooper. Harkinnassa siis on :)

  VastaaPoista
 3. Mikaela: Joo, sen Linkin Parkin aneemisen setin takia sinne kannattikin vaivautua... ;-)

  Paivi: Iron Maiden olisi minunkin suosikkini. Mötley Crüekin tavallaan, onhan niillä ihan loistavia biisejä vaikka äijät itse ovat vähän sieltä ällöimmästä päästä.

  VastaaPoista
 4. Nyt oli puhetta jo vähän enemmänkin, että lähdettäisiin tuonne :) ja jos ihan kahden päivän lipun ja hotellihuoneen varaisi...

  Mötley Crue oli minun suurin suosikkini silloin joskus esiteini-iässä :) Tommy Lee ja Nikki Sixx olivat niiiiiin ihania.

  VastaaPoista
 5. Paitsi että nyt kävi ilmi, että kaverin häät ovat juuri tuolloin. Suunnitelmat menevät siis pikkasen uusiksi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails