3.12.2009

Tyhjää täynnä on pää

Kaikki bloggaajat tietävät varmaan sen tunteen, kun ideoita postauksille on vaikka kuinka hirveästi, mutta niitä ei mitenkään saa purettua blogiin. Tällä hetkellä minulla on sellainen fiilis. Päässä pyörii vaikka mitä juttuja, haluaisin kovasti kommentoida Helsingin kaupungin päätöstä lakkauttaa kirjastoja ja nuorisotaloja sekä Sofi Oksasen osakseen saamaa ryöpytystä, mutta minä en millään jaksa.Töissä on nyt ollut niin intensiivistä, kiireellistä ja sellaista ärsyttävää sekoilua erilaisten ohjelmien kanssa, että se vie kaiken energian. En yksinkertaisesti jaksa miettiä blogin päivittämistä enää sen lisäksi. Toivon, että tilanne helpottaa pian, minulla kuitenkin riittää sanottavaa ja kerrottavaa! Pian pääsen taas vauhtiin ja silloin näette taas vaahdon nousevan. Minä lupaan. :-)

Kuva: Julie Paschkis

5 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen. Joskus on vaan sellainen tunne, että olisi paljonkin sanottavaa, mutta ei vaan jaksa pukea niitä sanoiksi. Palaile sitten, kun siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 2. Tunne on niin tuttu! Mutta silloin pitää ottaa hetki "vapaata" ja johan kohta juttu irtoaa :) Tietysti silläkin on aina osansa asiaan, että on oikeasti aikaa kirjoittaa.

  Tsempit!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10:37

  Sama tunne täällä, yritän puristaa edes kaksi riviä tekstiä mutta taitaa jäädä haaveeksi..

  VastaaPoista
 4. Täällä samat fiilikset, joten ymmärrän erittäin hyvin tuntemuksesi. Intensiivistä töissä, kotona ja aivot jotenkin ylikuormitettuina. Palataan asiaan kun on taas oikeasti jotain oikeaa sanottavaa.

  VastaaPoista
 5. Myös täällä samantapainen fiilis. Minulla tosin ei johdu liiasta työnteosta.. :) Tsemppiä ja kirjoitat kun tuntuu siltä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails