20.1.2010

Ashes to Ashes, toinen tuotantokausi alkaa tänään

Kaksi vuotta sitten saimme seurata manchesteriläispoliisi Sam Tylerin luovimista 1970-luvulla. Life on Mars oli yksi viime vuosien mielenkiintoisimpia ja parhaimpia brittisarjoja, jota minä seurasin herkeämättä.Sitä seurasi Ashes to Ashes, joka epätasaisen alun jälkeen vakiinnutti paikkansa emosarjan kelpona seuraajana. Paikka on vaihtunut Manchesterista Lontooseen ja vuosikymmen 1970-luvusta 1980-lukuun, työttömyysongelmat ja lakot ovat saaneet väistyä kasinotalouden ja new wave -musiikin tieltä. Sam Tylerin sijaan Gene Huntin ja hänen tiiminsä kyseenalaisia toimintatapoja joutuu kestämään Alex Drake, jolla on Samin tapaan tarve päästä nykypäivään mutta myös omia asioita selvitettävinään keskellä 1980-luvun kiillettä ja kimallusta.

Sarjan toinen tuotantokausi alkaa tänä iltana SubTV:llä klo 22. Kannattaa katsoa.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, ehdin jo miettiä keksiikö kukaan jatkaa tätä. Ei ole kuulunut aktiivisiin seurattaviini, mutta kivaa katsottavaa aina sopivan paikan tullen. Kyllä Gene Huntin elämöintiä maailmaan mahtuu. Satutko muuten tietämään, kärsiikö AtoA muuten samasta ongelmasta kuin edeltäjänsä, eli copy right -oikeuksien takia sarjan alkuperäistä soundtrackiä muutettiin (tunnaria lukuunottamatta) UK:n ulkopuolella?

    VastaaPoista
  2. haisu: En tiedä tuosta asiasta, saattaa olla. Tämä oli tosiaan harmillista Life on Marsin suhteen, siinä kun musiikki on niin tärkeässä osassa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails