22.1.2010

Elokuvia, joita odotan vuonna 2010 - The Runaways

Kerroin jo viime kesänä odottavani tätä elokuvaa innolla.

The Runaways on yksi parhaimpia bändejä ikinä ja heidän tarinansa on varsin mielenkiintoinen. Elokuva keskittyy ilmeisesti enemmän Joan Jettin ja Cherie Currien suhteeseen, joka taitaa olla koko tarinan ydin. Trailerin perusteella elokuva vaikuttaa hyvältä ja hyvin tehdyltä rock-biografialta.

Elokuvan viralliset nettisivut »The Runaways -yhtyeen läpimurtohitti oli Cherry Bomb, tässä livenä Japanista. Kuvanlaatu on mitä on, mutta loistava biisi kuuluu kyllä.

5 kommenttia:

 1. Tuota leffaa odotan minäkin! Ihana kun näistä räväköistä naisistakin tehdään elokuvia, eikä aina vaan rokkiäijistä :) Kristen Stewart näyttää sopivan loistavasti ainakin ulkonäöltään Joan Jettiksi.

  Sainpa tästä sitten inspiraation mitä etsiä Spotifystä kuunneltavaksi seuraavaksi Zooey Dechanelin She & Him'in jälkeen ;-)

  VastaaPoista
 2. Paivi: Mun muistaakseni Spotifyssa on aika huonosti The Runawaysia. Joan Jettin ja Lita Fordin soolotuotantoa on vähän enemmän, mutta ei sitäkään kamalasti. Itselläni on kaksi The Runawaysien levyä, loistavia molemmat. Aina välillä pitää pistää Cherry Bomb tai toinen suosikkini, Queens of Noise, soimaan ja rokata. :-)

  VastaaPoista
 3. Jeps, huomasin tuon saman... Aloin sitten kuunnella ihan vaan Joan Jettiä :) Olen aina tykännyt esim Jettistä ja Lita Fordista, mutta jostain syystä en ole ikinä päätynyt omistamaan kuin muistaakseni yhden Fordin c-kasetin (meinasin sanoa levyn, mutta c-kasettihan se oli ;-).

  VastaaPoista
 4. Jahas, kiinnostus heräsi leffaa kohtaan. Dakota Fanning on ihana ja olisi kiva nähdä Stewart ihan erilaisessa roolissa (kuin Bellana).

  VastaaPoista
 5. Minulla on sellainen tunne, että Stewart sopii tuohon Joan Jettin rooliin todella hyvin. En tosiaan ole nähnyt häntä missään elokuvaroolissa sitten Panic Roomin, joten en osaa sanoa hänestä mitään näyttelijänä. Mutta olen pikkuhiljaa tykästynyt hänen asenteeseensa, joka ehkä joidenkin mielestä on ongelmallinen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails