26.1.2010

Identtiset kaksoset: Robin Tunney ja Kristen Stewart

Katsoin viikonloppuna televisiosta pitkästä aikaa elokuvan The Craft, joka oli ilmestyessään suuri suosikkini. Pidän sitä vieläkin oikein viihdyttävänä elokuvana teini-ikäisten tyttöjen ystävyyssuhteiden myrkyllisyydestä.

Elokuvan aikana tein erään pinnallisen huomion, ja mietin ovatko muutkin kanssani samaa mieltä: Elokuvan yhtä pääosaa esittävä Robin Tunney on huomattavan samannäköinen kuin Kristen Stewart. Eikö teistäkin?


5 kommenttia:

 1. Anonyymi13:41

  No eipä ole tullut mieleen, Tunneyhan on The Mentalist-sarjassa nykyään eikä ihan heti tullut mieleen verrata Stewartiin. Mutta nyt kun laitoit vanhemman kuvan jossa hän on nuorempi niin samaa kauraa ;O)

  VastaaPoista
 2. Eiii, en osaa yhdistää heitä. Tunney oli muuten Prison Breakissa, mutta siinä hahmo oli inhokkini.

  VastaaPoista
 3. Ehkä se oli vain tuossa The Craft -elokuvassa, mutta minusta heissä on todella paljon samaa. Muistan Tunneyn lisäksi Vertical Limit -elokuvasta, mutta missään muualla en ole häntä sitten nähnytkään kun en tuota Mentalistia katso.

  VastaaPoista
 4. En tuota Tunneytä ole pahemmin nähnyt, mutta kun vertaa tuota yläkuvaa "Bellaan", onhan noissa vähän samaa näköä... Stewart on ehkä jotenkin jämäkämpi kasvoiltaan kun tuo äärimmäisen siron oloinen Tunney.

  VastaaPoista
 5. Voi, rakastan The Craft -leffaa vieläkin <3 En ole aikaisemmin tuota yhdennäköisyyttä huomannut, mutta täytyy sanoa, että kyllä heissä jotain samaa on.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails