19.1.2010

Ilman kavaluutta

Tänä iltana kannattaa joko ajastaa nauhoitus tai istahtaa television ääreen katsomaan laadukasta kotimaista draamaa. Kyllähän se kannattaa minun mielestäni muutenkin, mutta illalla Yle Teema esittää Tove Idströmin käsikirjoittaman loistavan Ilman kavaluutta -sarjan. Se teki minuun ilmestymisvuonnaan 1996 todella syvän vaikutuksen kuvauksellaan pankkikriisin vaikuksesta tavallisen ihmisen elämään.Niina Nurminen on älyttömän hyvä äidinkielenopettaja Paulana, jolle lankeaa maksettavaksi entisen poikaystävän hoitamatta jäänyt laina. Mieleen on myös jäänyt Liisamaija Laaksosen esittämä hyytävän kylmä pankinjohtaja Ritva Linkola.

Tänä iltana, Yle Teema klo 22. Kannattaa katsoa.

2 kommenttia:

  1. Mä muistan tän kultaisesta nuoruudestani. Katsoin ohimennen eilen kun luin kirjaa, ja näyttihän se vanhalta. Asut ja hiukset oli hienoja! Sarjan imu ei ollut oikeastaan kadonnut lainkaan, mikä lienee hyvän tarinan merkki, ehkä vähän häiritsi tietokoneiden etc. antiikkisuus ;O)

    VastaaPoista
  2. Mikaela: Minäkin katselin hymy huulilla niitä vaatteita ja vanhoja logoja. Tuolloin elettiin myös markka-aikaa. Bongasin muuten yhden vanhan työkaverin taksikuskin roolista. Hassua. :-)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails