15.1.2010

Legion-elokuva

Kirjoitin jo viime vuoden puolella odottavani kohta ensi-iltaansa saavaa Legion-elokuvaa suurella mielenkiinnolla.

Nyt kun elokuvan Yhdysvaltain ensi-ilta lähestyy, siitä tippuu enemmän tietoa julkisuuteen ja jostain syystä se on saamassa jo ennakkoon sellaisen "niin huono että se on hyvä" -maineen. Tietenkin tämä voi johtua siitä, että tämäntyyppisten maailmanloppua maalailevien elokuvien fanit ovat scifi-harrastajia, jotka ovat tunnetusti kriittistä porukkaa jotka inhoavat kaikkea ennen kuin toisin todistetaan. Myönnän itsekin kuuluvani osittain tuohon joukkoon, tosin näin vanhemmiten olen irtautunut siitä stressaamisesta ja käsien vääntelystä yhä enemmän ja enemmän. Fanitus on kivaa, mutta ei kuitenkaan vatsahaavan arvoista.

Minun silmiini elokuva vaikuttaa juuri sellaiselta mahtavalta maailmanlopun elokuvalta, jossa pistetään kristinuskon peruskäsityksiä hieman uusiksi ja muutenkin vähän sekoitetaan pakkaa. Toisin sanoen, elokuva näyttää siltä miltä koko ajan parempaan suuntaan menevä Supernatural voisi näyttää jos Eric Kripkellä olisi isompi budjetti. Eli aion kyllä mennä katsomaan tämän elokuvan.

Vai mitä mieltä olette?3 kommenttia:

  1. Minä menen tämän ehdottomasti katsomaan, on ihan mulle tehty huttua....Lisäksi hyvät näyttelijät, ai että olen kaivannut Lucas Blackia joka oli ihana kakarana American Gothic -sarjassa! Oli poika hyvä myös Fast&Furious-leffassakin..

    VastaaPoista
  2. Mikaela: No aivan! En tajua, miksi tätä nyt ruvetaan haukkumaan. Tai tavallaan tajuan, eiväthän kaikki arvosta samanlaisia elokuvia kuin me.

    VastaaPoista
  3. Tämän pitäisi mennä meikäläisenkin huttukategoriaan, mutta jostain syystä traileri ei vaan oikein sytytä. Käyn katsomassa, jos sattuu lehtistönäytös kohdalle - jos joudun itse maksamaan, tuskin ;-)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails